- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm arkadaşlar hayırlı pazarlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun Aleyküm arkadaşlar hayırlı pazarlar
7 Mart 1983 tarihinde TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen grizu faciasında kaybettiğimiz 103 maden şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
Günaydın, hayırlı pazarlar ☺️
Günaydın, hayırlı pazarlar ☺️
Günaydın hayırlı Pazarlar.
Ziya Selçuk Instagram hesabından MEB'i takipten çıkmış ve açıklamasındaki Milli Eğitim Bakanı yazısını silmiş
Ziya Selçuk Instagram hesabından MEB'i takipten çıkmış ve açıklamasındaki Milli Eğitim Bakanı yazısını silmiş
istifamı edicek acaba
istifamı edicek acaba
Beklenmedik bir hareket olur. Pek de başarılı oldukları söylenemez zaten şu süreçte.
istifamı edicek acaba
Olabilir toplam 6 milyon tweet atildi ziyaselcukistifa diye cok baski oldu
Beklenmedik bir hareket olur. Pek de başarılı oldukları söylenemez zaten şu süreçte.
şu zamanda istifa ederse abi zaten eğitim sistemini batırırlar iyice
gfs bu güncellemesinde yağış olarak mükemmel verdi uzun vadede harika . ama uzun vade değişiyor , gerçek olursa bu kışı harika kapatırız
Prof.dr Doğan yaşar boğaz donacak, karşıdan karşıya yürüyerek geçilebilecek demiş. Bir kere boğaz gibi tuzlu ve akıntılı suyun donması hadisesi için İstanbul' da herhalde sıcaklığın -25 derece ve altına inmesi gerekir. Bu da ancak bin yılda bir olabilecek bir meteorolojik hadisedir. Ancak 1929 yılında olduğu gibi balkanlar aşırı soğur ve bu soğuklar uzun soluklu olursa oradan akıntıyla buzlar gelerek İstanbul boğazını ve Haliç' i tıkayabilir. Aksi halde neredeyse imkansızdır boğazın kendi aşırı soğumaya dayalı olarak buz tutması.
Istatistiksel olarak bogaz donamaz ancak nehirlerden buzlar gelebilir bogaza bu olayda 50 yilda 1 olmaktadir.
Bogazin akıntısı meşhurdur ,birde yazıldığı gibi malum deniz tuzu her türlü donmayi zorlaştırır.Deniz donmaz mı?Donar ama nasıl şartlar altında.
Öyle bir soğuk biz yaşar gorurmuyuz bilemem.Nasil bir eksi değerler lazım onuda hayal edemem.
https://www.erzurum.bel.tr/canli-yayin
Kar yağışı var
Akdeniz konusunda çok uzun ve iyice detaya girerek bir tahmin hazırladım. Emek ve çok vakit harcadım hazırlarken. Bir beğeniyi çok görmezsiniz sanırım ?