Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021

• Resmi Gönderi

gecmis olsun sahutt. cok yormayin babayi. onu sinirlendiren heyecanlandiran uzen herseyden koruyun. yaninda cok dikkatli olun. tez zamanda sifa bulur umarim.

Abi adam Fenerli. Stresten nasıl uzak dursun ?. Şaka bir yana son zamanlarda durumu iyi allaha şükür. Bazen çarpıntı oluyor ama. Şiddetli çarpıntılar yaklaşık 15 gündür olmuyor allaha şükür. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size ve Hasret-i Kar doktor civanıma da çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun

• Sahutt çok geçmiş olsun kardeşim yeni gördüm mesajını şu mübarek günün hürmetine iyi haberlerinde almak nasip olur umarım ?

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Türkiye tarihinde ilk kez dünya kupası elemelerine 2 de 2 yle başladı devam sıradaki gelsin

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bana göre en düşük sıcaklık belirleyici olacak

• Yalnız hakikaten en düşük sıcaklık belirleyici şu an yine beklenenden düşük oldu yakacak beni en düşük sıcaklık

• Babama takılan kalp pili olumsuz sonuç verdi. Adana Çukurova'daki doktor elimden daha fazla bir şey gelmez dedi. Pazartesi Hacettepe Üniversitesi'ne gidip randevu alacak. Yeni bir ameliyat için. Kalp pili 90 gün içerisinde kalbe 97 kez müdahale etmiş. ??

Allah celle celaluhu acil şifalar versin amin amin amin ...

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Toca_Tr23 (28 Mart 2021 11:24).

• Abi adam Fenerli. Stresten nasıl uzak dursun ?. Şaka bir yana son zamanlarda durumu iyi allaha şükür. Bazen çarpıntı oluyor ama. Şiddetli çarpıntılar yaklaşık 15 gündür olmuyor allaha şükür. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size ve Hasret-i Kar doktor civanıma da çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun

artık strese girmeyecek İnşhaAllah fenerbahçe yüzünden

• Resmi Gönderi

artık strese girmeyecek İnşhaAllah fenerbahçe yüzünden

Bu fener adamı hep strese sokar o ayrı mesele. Adam sanki teknik direktör. Buradan oyunculara bağırıp çağırıyor. Küfür ediyor. Ohoo. ??. Şaka bir yana iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ????

• Güneşiyle, çiçeğiyle bahar geliyor :azbulutlu::güneş: Herkese Hayırlı Günler :hs:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Semih Ö. (28 Mart 2021 12:41).

• Yağış Yağış barajlar dedikte Zonguldakta heyelan olmayan yer kalmamış bir sürü heyelan haberi duydum Allahtan kimseye bişey olmamış

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Bir şey diyeceğim birileriyle takılırken çok gergin hissediyorum rahat olamıyorum neden?