Futbol konusuna geliştirilmiş şeyler geliyor biraz daha sabır Play-Off larda görücüye çıkıyor 😉
Sohbetimiz Bol Olsun! -Tüm -Sezonlar
-
mustafa28 -
1 Mayıs 2021 00:00 -
Kapalı
-
-
ECMWF Ordu merkeze önümüzdeki 10 gün için 225 kg yağış vermiş

-
Demekle olmuyor atak
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Demekle olmuyor atak
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Arkadaş Ordu-Giresun arası demiş ama Giresun’uda alıyor
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 nerede yanlış bir tabir kullanmış?
-
Ben santral patlarsa şehrin yarısı gider dedim dimi şimdi de bu gidişle bir Muğla gider derim
-
- Resmi Gönderi
Ben santral patlarsa şehrin yarısı gider dedim dimi şimdi de bu gidişle bir Muğla gider derim
Birşey olmaz Allah'ın izniyle Mustafa
-
Günaydın

-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar , sonbahar mevsimi nasıl geçecek acaba
-
- Resmi Gönderi
-
Dilekçe ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum
-
- Resmi Gönderi
Dilekçe ile değiştirebiliyorsun diye biliyorum
Dilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
-
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
-
- Resmi Gönderi
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
Büyük yanardağ dediğin yanardaglarin patlaması bu yanginalrindan yanında 100 kat daha fazla güçlü
-
Dilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
Okula gidecen ben alanımı değiştirmek istiyorum diyeceksin ama ondan sonra Fizik Kimya Biyoloji eksiklerini kapatman lazım ben Eşit Ağırlık seçecem bu sene
-