- Resmi Gönderi
sinavlara hazirlanan arkadaslarimiz icin guzel bir kaynak....
https://www.unibilgi.net/tyt-deneme-sinavi-pdf/
inidirin hepsini.
gormeyen tyt ayt ci arkadaslar icin tekrar paylasayim bunlari cozun arkadaslar sinav formatina cok yakin.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursinavlara hazirlanan arkadaslarimiz icin guzel bir kaynak....
https://www.unibilgi.net/tyt-deneme-sinavi-pdf/
inidirin hepsini.
gormeyen tyt ayt ci arkadaslar icin tekrar paylasayim bunlari cozun arkadaslar sinav formatina cok yakin.
Her sene değişen bir sistemde mumkunmu
Her sene değişen bir sistemde mumkunmu
olede eren ne edek. forumdaki arkadaslarimizi bi sekilde yonlendircez hatirlatcaz sinavlari ![]()
Ben halen tyt çalışmaya başlamadım bu ay başlarım
Ben bitirdim😑
Mat bitti. Fkb de yavaş yavaş sona geliyor
Hayırlı geceler herkese Güzel bir söz
Hayırlı geceler Semih Ö.
KardanHamsi hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese
Konuya (ilkbahar Yaz) devam edelim .
Ay 4 olmuş bizde başlık hala Mayıs ayıydı ![]()
Neyse bakalım önemli de değildir,devam.
Tekrar hayırlı geceler herkese.
Çaylar Yerguney Usta'dan olsun.
Ben de TYT bitirdim sadece testten devam ediyorun TYT de ama AYT fende eksiğim fazla kapanması artık imkansız o yüzden genelde soru gelen yerlere çalışıyorum.
Sınava girecek arkadaşlardan ricam girdikleri denemelerde ortalama netlerini yazabilirler mi ?
Benim
TYT 55 75 arası
AYT 25 45 arası (sayısal)
20 gun kaldi ne zaman baslican daha. ayt mi calistin hep? ayt calistiysan tyt de calismis oluyosun gerci. ama ayt calismadiysan bence baslamalisin. gerci fark ettigim birsey var bu atmosfer olaylariyla ugrasan genclerin hepsi cok zeki oluyor benim sizlere guvenim tam. hatta sole birde derece cikarabilsek demeyin keyfime...
Ben de TYT bitirdim sadece testten devam ediyorun TYT de ama AYT fende eksiğim fazla kapanması artık imkansız o yüzden genelde soru gelen yerlere çalışıyorum.
Sınava girecek arkadaşlardan ricam girdikleri denemelerde ortalama netlerini yazabilirler mi ?
Benim
TYT 55 75 arası
AYT 25 45 arası (sayısal)
İstedigin sonucu alamazsan bir sene daha gir ama yaz ayını verimli geçir ayt den başla gerekirse eksik konun kalmasın.
20 gun kaldi ne zaman baslican daha. ayt mi calistin hep? ayt calistiysan tyt de calismis oluyosun gerci. ama ayt calismadiysan bence baslamalisin. gerci fark ettigim birsey var bu atmosfer olaylariyla ugrasan genclerin hepsi cok zeki oluyor benim sizlere guvenim tam. hatta sole birde derece cikarabilsek demeyin keyfime...
11 yada 10. Sınıftr büyük ihtimal. Ama AYT çalışınca tyt ye nasıl çalışıyorsun onu anlamadım.
Aytde zorlasan 10-15 soru tyt konusuyla çakışıyor.