- Resmi Gönderi

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur

yilbasi icin umutlu olanlar listesine benide ekleyin 29aralik-03ocak
(bu arada sadece yazilanlara baktim sistem icin calismadim.)
hevesleniyoruz ondan sonra sisteme günler kala bir parazit hayallerimizi yıkıyor, sanki yılbaşı da o tadı veriyor gibi,umarım yanılıyorumdur💁♂️
yilbasi icin umutlu olanlar listesine benide ekleyin 29aralik-03ocak
(bu arada sadece yazilanlara baktim sistem icin calismadim.)
Forum ikiye bölündü bu konuda😊 yarısı deniz havası yarısı kar havası diyor 😊👏
Ocak ayının ilk haftası beklenen sistem bir anda ters köşe olabilir. Hem iyi anlamda hem kötü anlamda.
hevesleniyoruz ondan sonra sisteme günler kala bir parazit hayallerimizi yıkıyor, sanki yılbaşı da o tadı veriyor gibi,umarım yanılıyorumdur💁♂️
Yılbaşı sisteminin bana göre gelme oranı şu anda yüzde 15-20. Uzun vadeye göre idare eder. Bu sistemin uzun vadedeki görüntüsü yılbaşındakinden çok daha iyiydi. Bu yüzden fazla takmamak lazim. O kadar çok etken var ki havada. Özellikle bizim ülke için şartlar gittikçe zorlaşıyor. Benim bu seneden de öyle büyük beklentim yok. 1-2 ufak sistem. 1-2 tane de güzel sistem bekliyorum. Tabi her şey olabilir. Belki de çok daha iyi olur. Akışına bırakmak lazım 😊
Beklediğiniz ve sizin var saydığınız yılbaşı sistemi Ocak ilk günler mi yoksa 31 Aralık mı onu tam anlayamadım .
Birde şimdiki sistemi analiz etmiştik gelme olasılığını gücünü kuvvetini bakalım ne olacak
Gelme olasılığını bildik sayılır gücünüde artık sistemin başladığı ve temp 850 girişinede bakarız .
Beklediğiniz ve sizin var saydığınız yılbaşı sistemi Ocak ilk günler mi yoksa 31 Aralık mı onu tam anlayamadım .
Birde şimdiki sistemi analiz etmiştik gelme olasılığını gücünü kuvvetini bakalım ne olacak
Gelme olasılığını bildik sayılır gücünüde artık sistemin başladığı ve temp 850 girişinede bakarız .
30 Aralık 2 ocak arası diyelim😊
30 Aralık 2 ocak arası diyelim😊
Model takibine devam dersiniz yani rast gele size .
Gfs kaçta başliyor
Model takibine devam dersiniz yani rast gele size .
Sen eşlik etmeyecekmisin bize😲
Sen eşlik etmeyecekmisin bize😲
Gözler -32 leri arar
Gözler -32 leri arar
Ohoo başkan o 25 ocakta😁
Hadi hadi gfs bu sefer versin ocak başına birşeyler ![]()