- Resmi Gönderi
Yarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
Bizim evin önündeki çimlere kac cm yagar onu da hesapla hocam👨🏼💻 Analiz işini artıralım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
Bizim evin önündeki çimlere kac cm yagar onu da hesapla hocam👨🏼💻 Analiz işini artıralım
Ram: :afrika:
7 gb ![]()
Çimin kalitesine bağlı halı saha çimiyse tutmaz bahçede büyüyen böyle yağmur yağdımmı mis gibi kokansa 299 cm tutar ![]()
Uzun zaman önce zaman hızlı geçiyor diyordum, belki yazdıklarımı hatırlayan vardır. Şimdi sistemler gözüküp takibe aldığımız günden bu yana zaman geçmek bilmiyor. Galiba bu tamamıyla psikoloji ile alakalı. Zaman algısı kişiye göre değişiyor, bu zaman algısıda ne ile ilgilendiğinden tut ne kadar kar boşta kaldığına kadar değişiyor.
Pc upgrade için ekran kartı bakayım dedim bu ne kardeşim bunlar temmuz da 5-6 ya vardı hemde garantili şimdi amazon yurtdışı felan alıyorlar garanti yok fatura yok miningli coil whine li falan filan
Yarın sabah kalktığımda, umarım modellerin hepsi kuru soğuk verme inadından vazgeçip bol kar vermiş olur.
Ben şimdi bir kahve içerim
Ben şimdi bir kahve içerim
Modeli vermişsin TT NN iç abi
Modeli vermişsin TT NN iç abi
Son anda ıhlamura çevirdim
Son anda ıhlamura çevirdim
![]()
8 ocak - 16 ocak arası buz gibi bencede lazım
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
Takip etmekte fayda var
kalsın burda o zaman
540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
Türkiye'nin en ünlü meteoroloji uzmanı
Havaların Sesi çıkışlı.
Bu spor yorumcusu sinem vardı onun akrabası mı?