Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bir kaç makale okurken kanada modelinin siklon konusunda başarılı olduğunun yazılarını gördüm sizler ne düşünüyorsunuz bence başarılı.
Takip etmekte fayda var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. kalsın burda o zaman
-
- Resmi Gönderi
540 misafir kullanıcımız siz de 1 dakikanızı ayırarak üye olup bizlere katılabilirsiniz🫡
-
Türkiye'nin en ünlü meteoroloji uzmanı
Havaların Sesi çıkışlı.
Bu spor yorumcusu sinem vardı onun akrabası mı?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..
NOT da edeyim..
Her yazılan mesajı hatta atılan emojileri bile kolay kolay gözden kaçırmam.
İstisnalar haricinde okurum ve hızlı da okurum..Sitede göze batan mesajları da emojileri de görüyorum.
Dikkat edelim muhalefet işi sadece siyasette olur, burası muhalefet yeri değil.
Bu veya diğer konularda atılan mesajlar için de şunu yazabilirim
Emojiler ile bile kimin ne için burada olduğunu rahat anlayabiliyoruz..
Yada ne gibi bir düşüncesi var onu anlıyoruz DİYELİM.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı günler
-
Günaydın herkese iyi pazarlar. Sınava geldik. Bugün model takibine ara verdim. Ya yarın sabah yada yarın akşam takibe devam edecem. Senede en az 1 kez böyle yapmak şans getirir👨🏼💻
Başarılar dilerim
-
- Resmi Gönderi
5 dakikadan itibaren Bizim soğuklara sorduğumuz
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Dedim gfs ye hane sistem dedi azcık yatsın
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Şu sıralar çok mutluyum, hem uyku düzenim yerine geldi hemde sistem takibi yapınca düzeldim psikolojik olarak..
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
Buyrun GFS ye
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern bugün yükledim deneme amaçlı high da 1050 ti 30 fpslerde lowda 50 saçma geldi bana minimum zaten 1050ti istiyor 70 civarı oynatmalı lowda
-
15 gb ram kullanmasıda cabası sildim gitti
-