Bari gidip simste kar yağrıdırayım ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Bari gidip simste kar yağrıdırayım

Mısır çöllerinde bile 5 sene içinde kar yagmistir saadet sen neredesin o nasıl bir şans 👨🏼💻
-
Mısır çöllerinde bile 5 sene içinde kar yagmistir saadet sen neredesin o nasıl bir şans 👨🏼💻
Ne zaman takip etmeye başladım her şey o gün başladı..
-
Abla emin misin bak zamanda kırılma falan olmuş olmasın

-
- Resmi Gönderi
😬😬😬
-
Abla emin misin bak zamanda kırılma falan olmuş olmasın

Havada 10 dk felan gördüm ama o kadar
-
- Resmi Gönderi
Sana da kar gelecek inşallah. Herkese bol bol gelsin. Olmadı Gaziantep'e baklavacilar çarşısı var. Oradan baklava yeriz 🫡
-
Umarım bu sezon istediğini alırsın

-
- Resmi Gönderi
Ben de o kadar görüyorum her sene 👨🏼💻
-
Sana da kar gelecek inşallah. Herkese bol bol gelsin. Olmadı Gaziantep'e baklavacilar çarşısı var. Oradan baklava yeriz 🫡
-
Bizim uyum seviyesi
-
Ben de o kadar görüyorum her sene 👨🏼💻
Ya sistem geliyor az ilerime yağıyor ,bulut gelmiyor benım konuma çok kötü günlerdi

-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Ya sistem geliyor az ilerime yağıyor ,bulut gelmiyor benım konuma çok kötü günlerdi

Bu sene kirilacak o döngü inşallah 🫡
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aralıktan marta kadar model takibi sonucu Max -6 girince bünyeye yansıyan hasar
-