Allah aşkına öğlen güncellemeyi beğenen tamamdır bunun gibi gelsin yeter diyen varmi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sıcaklık - 4 derecelerdeyken yağan yoğun kar yağışı rüzgarın aniden lodosa dönmesiyle kaç saniye içinde yağış yerini yağmura bırakır
Hava -4 derece iken hangi rüzgar esiyor ? Ayrıca lodosa dönmesi bir anda olmaz. Kuzey bileşenli bir rüzgar varsa saat yönünde döneceği için sıcaklık adım adım artar.
Lodosla kar almışlığımız da var bu arada 😂
-
Hava -4 derece iken hangi rüzgar esiyor ? Ayrıca lodosa dönmesi bir anda olmaz. Kuzey bileşenli bir rüzgar varsa saat yönünde döneceği için sıcaklık adım adım artar.
Rüzgar yönü poyraz
-
hocam lodosla kar aldığımız bir sinoptik ya da tarih paylaşabilir misiniz ?
-
Allah aşkına öğlen güncellemeyi beğenen tamamdır bunun gibi gelsin yeter diyen varmi
hocam güncellemeyi şuan takmaya bence hiç grerek yok :D daha vade var sistem içinde takip edicez onu relax

-
hocam güncellemeyi şuan takmaya bence hiç grerek yok :D daha vade var sistem içinde takip edicez onu relax

Yok hocam ben takmiyom zaten
-
1-) sürtünme torku ve momentum takası
2-) Artar
3-) Ekvatordan Kuzeye doğru sürüklenen siklonlar üretilir.
2. Sorunun cevabını eylemsizlik momentiyle alakası varmı
-
hocam lodosla kar aldığımız bir sinoptik ya da tarih paylaşabilir misiniz ?
2018 de kütleler güneyden giriş yapmıştı diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim
-
2018 de kütleler güneyden giriş yapmıştı diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim
Ama o üst seviye rüzgarıdır
-
2018 Şubat sonunda yağış marmara denizi üzerinden oklüzyon cephe etkisiyle gelmişti sanırım
-
- Resmi Gönderi
Madem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım

-
Madem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım

Can abi hosgeldin
-

Şimdi bu akşam Ecmwf'de 21.00 da 22-27 sistemini mi takip edicez ? Radardan DEK mi takip edicez ? Yoksa dışarıda yağan kara mı bakıcaz ?
-
- Resmi Gönderi

Soda şişesi daha iyi olmazmıydı 😅
-
Hadi gel bir kibrit çak şu kalbim alev alev yansın diyorum tekrardan😉😉
-