- Resmi Gönderi
Meyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
Aman sessiz ol kardeşim yarın raflarda 7 tl lik meyve sularını 15 tl görmeyelim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMeyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
Aman sessiz ol kardeşim yarın raflarda 7 tl lik meyve sularını 15 tl görmeyelim.
Gerçi hazır meyve suları gerçek meyvesuyu değil 7 lira değil o yüzden 3 lira olmalı bence
Bakın şu dansa tıpkı BENNN! Gibi dans ediyor...
Bakın şu dansa tıpkı BENNN! Gibi dans ediyor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu da ben :'D
Oha çok iyi 👌
İdol
TRT belgesel de "Türk pasaportu"belgeseli var.Acarsaniz yinede birşeyler yakalarsınız.
Herkesin seyretmesi gereken bir belgesel.
Hala 50 dakika bakabilirsiniz.Tekrari bu gece saat 02.25 te ..
Tarihi bir belgesel SEYRETMEYE ÇALIŞIN arkadaşlar.
Ben yağmuru Da severim karı da. Şöyle yağmur altında ağlamak var ya dünyanın en iyi hislerinden birisi.. Bazen kendi kendime soruyorum 3 günlük dünyada neden herkes birbirini kırma peşinde. Ne olursa olsun karşındakininde insan olduğunu unutmamak gerekiyor.. Ben kimim? Basit bir insan.. Peki ya sen kimsin. Aynı topraktansın aynı kandansın. Tıpkı herkes gibi bir duyguların var seninle benim aramda bir fark yok. Sen büyük değilsin kimse kimseden üstün olamaz. Bu hayattaki en acı gerçek sevdiklerimizi kaybetmemizdir değerini bilin sevin, sayın, mümkün olduğunca barışık olun. Vakti geldiğinde pişman olabiliriz benim tek istediğim gerçek bir barış sonsuza dek mutlu bir dünya.. Kavgalar, savaşlar, o kadar kan dökülüyor değiyor mu?.. Ne olursa olsun inancınızı kaybetmeyin. Ben çok üzüldüm zamanında bana etmedikleri kalmadı. Ama her seferinde toparlayıp ben güçlü olacağım dedim! Hak ettiğimi bulacağım hakkımı kimseye yedirtmem kusura bakmayın..
Cümleten Hayrılı Geceler
Hayırlı geceler HS ailesi
Hayırlı geceler herkese
hayirli geceler
TRT 1'de Türk pasaportu şimdi başlıyor
II Dünya Savaşı'nda Türk diplomatların musevileri Almanya'dan kaçırmaları
Türk pasaportunun önemi Türk vatandaşlığının önemi
Kurtuluş treni
Kaçırmayın
TRT 1'de Türk pasaportu şimdi başlıyor
II Dünya Savaşı'nda Türk diplomatların musevileri Almanya'dan kaçırmaları
Türk pasaportunun önemi Türk vatandaşlığının önemi
Kurtuluş treni
Kaçırmayın
Sadece Almanya değil Avrupa'da yasayan Yahudilerin Türk konsoloslukları ve diplomatlarının gerçek hikayesidir