Hepinize hayırlı akşamlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
senin hedefin ne
benim hedef mekatronik veya elektrik-elektronik mühendisliği
geçen sene sınav zor olduğu için aytden 30 net tyt 50net yapan biri 200kya girmiş bakalım bu sene nasıl olucak
Elimden geleni yapacağım TIP için. Olmazsa sağlık olsun der ilk 100 k da tercihimi yaparım. Allah kerim
-
Elimden geleni yapacağım TIP için. Olmazsa sağlık olsun der ilk 100 k da tercihimi yaparım. Allah kerim
Rakibiz 😎
-
- Resmi Gönderi
arkadaşlar sitemizde son zamanlarda psikiyatri sıkıntılar ile cok mesaj okudum
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Sunu bir izlemenizi tavsiye ederim hepimiz İcin
-
Bu nasıl bir rüzgardir yaw
-
- Resmi Gönderi
Buyurun arkadaşlar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hasan61 iyi net yapıyor musun hocam?
-
Hasan61 iyi net yapıyor musun hocam?
Yettiği kadar hocam ☺️ bu sene hazırlanıyorum tekrar işte Allah'ın izniyle bu sene tercih yapicam beklemicem
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese..
Gebze de geceden beri yağmur var..Sabah da bu saate kadar ara ara devam ediyor..
-
Rakım sistemleri çok kanser kıyılar adına 2 sistemdir böyle 😐
-
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese..
Gebze de geceden beri yağmur var..Sabah da bu saate kadar ara ara devam ediyor..
Abi sıcaklık düşüyordu 3 dereceyi gördü sonra tekrar yükseldi 5 derece şuan
-
Pes etmek benim kişiliğimde yoktur daha doğrusu pes Eden kişide bir azim yoktur azim varsada o azmi yerine getirmek istemeyip pes etmiştir ben hayatım boyunca pes etmedim olur veya olmaz Mart sonuna kadar takipe devam ( Mart Kapıdan Baktırır Kazma Kürek Yaktırır. ), HER ZAMAN derim atmosfer dinamiktir herzaman hareket eder ne olur ne biter bunu bazen yapay zeka bile çözemiyor insanoğlu nasıl çözsün Rabbim ol der olur. Evet yüksek basınç hakimeyetine giricez ancak bunun sonundada kuvetli bir soğuk hava atağı bizi ziyaret edebilir. ( Ülkemiz sever böyle atakları. )
-
- Resmi Gönderi
Abi sıcaklık düşüyordu 3 dereceyi gördü sonra tekrar yükseldi 5 derece şuan
Hayırlısı olsun, bakalım mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler.
Pes etmek benim kişiliğimde yoktur daha doğrusu pes Eden kişide bir azim yoktur azim varsada o azmi yerine getirmek istemeyip pes etmiştir ben hayatım boyunca pes etmedim olur veya olmaz Mart sonuna kadar takipe devam ( Mart Kapıdan Baktırır Kazma Kürek Yaktırır. ), HER ZAMAN derim atmosfer dinamiktir herzaman hareket eder ne olur ne biter bunu bazen yapay zeka bile çözemiyor insanoğlu nasıl çözsün Rabbim ol der olur. Evet yüksek basınç hakimeyetine giricez ancak bunun sonundada kuvetli bir soğuk hava atağı bizi ziyaret edebilir. ( Ülkemiz sever böyle atakları. )
Aynen öyle Hasan :alkıs:
-
Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne Düşünüyorsunuz Bu Konuda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gün doğmadan neler doğuyor. Derim ♥️
-