Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu defa güzel yazmışsın Yerguney hocam :alkıs:
Profilo konabilir mesela
Bereketli olsun inşallah
-
- Resmi Gönderi
Whisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜
-
- Resmi Gönderi
Whisper çizdiğin resimler gözümden kaçmadı dayı. Yarın ders ver bir şeyler öğrenelim 😜
Ucreti benim iibana 😎
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler diliyorum
-
- Resmi Gönderi
Hayırı geceler
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı geceler diliyorum
Hayırı geceler
Hayırlı geceler olsun
Sen hüzünlüsün diye Dünya durup sana yol vermeyecek
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Biden:
Rusya, önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya saldırı için hazırlık yapıyor. Kiev'i hedef alacaklarını bekliyoruz.
Rus rublesi dolar karşisinda %12 deger kaybetti.
-
- Resmi Gönderi
Biden:
Rusya, önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya saldırı için hazırlık yapıyor. Kiev'i hedef alacaklarını bekliyoruz.
Rus rublesi dolar karşisinda %12 deger kaybetti.
Ukrayna'ya çok yardım yaptık, boşa gidecek diye korkuyor Bidon

-
Ukrayna'ya çok yardım yaptık, boşa gidecek diye korkuyor Bidon

Bence Putin'e yapacaklarinin bedelini agir odersin diyor
. -
Abd çok sinsi... Amacı rusya ekonomisini çökertmek yoksa dünya savaşı falan olacağı yok
-
Abd çok sinsi... Amacı rusya ekonomisini çökertmek yoksa dünya savaşı falan olacağı yok
Ukranya meselesi cok onemli orda kaybeden tarafin duyanin her yerinde eli zayifayacak.Ornegin rusya isgal girisiminde basarisiz olursa Suriye de tek bir rus askeri kalmayabilir, tum hava sahasinin kontrolu Abd ye gecer.Ya da rusya basarili olursa Macron un Nato nun eski gucunde olmadigini bu yuzden Ab ordusu kurma hayali gerceklesebilir.Abd guc kaybeder.
-
Ukranya meselesi cok onemli orda kaybeden tarafin duyanin her yerinde eli zayifayacak.Ornegin rusya isgal girisiminde basarisiz olursa Suriye de tek bir rus askeri kalmayabilir, tum hava sahasinin kontrolu Abd ye gecer.Ya da rusya basarili olursa Macron un Nato nun eski gucunde olmadigini bu yuzden Ab ordusu kurma hayali gerceklesebilir.Abd guc kaybeder.
Bu durumdan Rusya zararlı çıkar bence çok pis tufaya gelecekler
-
- Resmi Gönderi
Putin boş adam değil.. Şakaya da gelmez,hafife de asla alınmaz.. Tilki kadar da kurnazdır..Bir planı vardır mutlaka
-
Günaydın
Ailesi😊😊 -