Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Abi korkuyorum ama Sistem Değişikliği yolda çanları çalıyor
matematiği bilmemiz mi lazım ?
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
-
Ben gazeteci olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim edebiyat öğretmeni olmak istiyorsam neden matematik öğreneyim öğrencilerin yetenek ve zekasını keşfetmek yerine sistemin kölesi yapmak...
Zaten eğitim öğretim sistemimizi beğenmiyorum daha da beter edecekler
-
Tek tip ürün üreten fabrika gibi olacak resmen yine saçma bir şey gelecek anlaşılan
-
Sinan hocam ekstra mesai varsa alabilirim gene kapandık

-
- Resmi Gönderi

Geçmiş olsun kardeşim
-
- Resmi Gönderi

Tam anlamadım ama geçmiş olsun denilmiş, geçmiş olsun Mustafa..
Kapanan ne sınıf mı?sizler mi aile olarak?yoksa bir başka şey mi?
-
Acele işe şeytan karışır derler demek ki şeytan benimle çok uğraştı. Hayırlısı olsun benimde birazcık işlerimi sakin yapmam gerekiyor demek ki..
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tam anlamadım ama geçmiş olsun denilmiş, geçmiş olsun Mustafa..
Kapanan ne sınıf mı?sizler mi aile olarak?yoksa bir başka şey mi?
Hocam sınıf ilk kapanmada dediğimde sinan hocam ekstra mesai yazalım demişti ona gönderme yaptım 😁
-
- Resmi Gönderi
arkadaslar matematik olayina bende katiliyorum. bir miktar matematik herkez biliyor zaten para sayiyoruz adet hesapliyoruz bu kadar matematik bilen bir insan en azindan bir denklemi cozebilir. fakat gordugum sozelcilerin cogu basit bir denklemi cozemiyor. ama o denklemden daha zor matematiksel islemler yapiyorlar farketmeden. tamam diferansiyel denklem cozmesinler fakat sozel bolumu secildiginde bir miktar matematik geometri ogrenmeleri iyi olur belli bir seviyede herhangi bir engeli yok ise
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..Tık yapmayın ve sessiz kalın kararları alınmış sanki

-
Hayırlı günler herkese..Tık yapmayın ve sessiz kalın kararları alınmış sanki

Hayırlı günler abim sana da
Zaman olmuyo be abim okul hastane dershane ders arada zaman bulunca ggiriyorum işte ben de
-
Ukrayna 'nin TB2 yi surekli one cikarmasinin nedeni nedir sizce? Mesela Allah Javelin verenlerden razi olsun onun sayesinde bircok zirhliyi vurduk demiyor da Tb2 diyor?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
mehmet civan elimde eski bir kasa var reis her şey çalışıyor sadece görüntü gelmiyor ramları kontrol ettim ekran kartına elektirikte gidiyor sorun neden kaynaklıdır?
-