Sohbetimiz Bol Olsun

• Cuma günü İstanbul ve kocaelide büyük ihtimal okullar tatil olur. Ben neye seviniyorum biliyor musunuz? Cuma günü nefret ettiğim hoca ile dersimiz var ondan bu hafta kurtulacağım :)

• Zaman geçmek bilmiyor

Gel gönlümün efendisi!

Yıllar sonra seni buldum!

Ne martlar gördüm

Ne kar fırtınaları koptu gönlümde

Hep seni bekledim

Hep seni umdum

Ve sonunda geldin gönlümün bir tanesi

• Şiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂

Benim becerim yok şiir konusunda. Hikayede daha iyiyim

• Yalnız benim odamın içerisi çok sıcak oldu yandım vallahi. Çay içince hep böyle oluyor 😃😃

• Resmi Gönderi

Hayırlı akşamlar herkese

hayırlı akşamlar diliyorum.

• çok anlamlı tweetler atıyorum takdir edin beni 😃😃

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana

• Resmi Gönderi

Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana

kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.

• kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.

Hayatımda ilk defa mart efsanesine tanıklık edeceğim.

• Rus Kovan ne durumda 😁

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Böyleleri savaş uzmanı olmuş :) . Cetin Çetiner'i de ingilizce bilmeden Ukrayna ya yollamışlar halka röportaj yapması için.

Harici İçerik twitter.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:I

• Resmi Gönderi

Video'nun sonundaki kişi 9 Eylül 1922'de İzmir'de ilk olarak Yunan bayrağını indirip Türkiye Bayrağını asan kişi Mehmet Raşit Nazlı'dır (Çok güzel bir edit olmuş izlemenizi öneririm)

Harici İçerik www.youtube.com