Bunlarda pandemide çok yiyodum dark and cold çıtır kova
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bu güne kadarki duruma bakacak olursak doğu illerini geçtim, dağlara bile doğru düzgün kar yağmaması normal bir durum mu, tarihte örnekleri var mı hiç ?
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bu güne kadarki duruma bakacak olursak doğu illerini geçtim, dağlara bile doğru düzgün kar yağmaması normal bir durum mu, tarihte örnekleri var mı hiç ?
Çok bilgili değilim ama 2010 ve 2014 olabilir
-
Bunlarda pandemide çok yiyodum dark and cold çıtır kova
Böyle lezzet yok,yok ölüyorum bitiyorum çok lezzetli yedikçe zevk patlaması yaşıyorum
-
Hele o kanatlar var ya... Ufffff karnım doyduğu halde yediriyor kendisini
-
- Resmi Gönderi
Selamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Aleykümselam ,iyi akşamlar
Hayırlı aksamlar.. Vardır örneği olmaz mı hiç.
Bu sene böyle işte,geç gelir belki de tam gelir.
dark and cold afiyet olsun abim
-
Çocukluğumdan beri telefona bilgisayara aşırı bakar kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlerim fakat ne gözlerimde bozulma oldu ne de kulaklarımda, bu nasıl oluyor bilen var mı
-
Çocukluğumdan beri telefona bilgisayara aşırı bakar kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlerim fakat ne gözlerimde bozulma oldu ne de kulaklarımda, bu nasıl oluyor bilen var mı
Ne güzel işte bozulmasını mı istiyorsun da daha ne olsun. Ha olmuyor diye de dikkat etmemezlik yapma ileride çıkar, şu an yaşınız genç aldanmayın 😊
-
Selamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Aleyküm selam
-
5,6 yıl önce gözlük takan arkadaşlarımla dalga geçerdim şimdi gözlüksüz telefon bile kullanamıyorum genç arkadaşım sağlığıyın kıymetini bil drrim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.Guzel görünüyor ve yağıyor yine hafiften
【LIVE】 Webcam Virginia City - Nevada | SkylineWebcamsEver wonder what the Wild West is like? Our Virginia City live cam on C Street in Nevada will take you back in time. Explore our HD cams in the US.www.skylinewebcams.com
【LIVE】 Webcam Leavenworth - Rhein Haus | SkylineWebcamsFollow events in Leavenworth, Washington with this live HD webcam of the charming Bavarian-themed village! Discover our free live cams in the US.www.skylinewebcams.com -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
mertacarrr hoşgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
Arkadaşlar! önümüzdeki günlerde yurdumuz cok sıcak hava dalgasının etkisine girecek malesef ki doğru okudunuz
mevsime göre Mayıs ve Haziran'da oluşan 850 hp +16 değeri gitmiş olacak Allah sonumuzu hayır bereketli eylesin 2'ci sıcak dalga 10 ocak gibi Libya'dan girecek ... -