yüksek basınç sana birsey derdim de neyse
Git artık üstümüzden ya yeterr
Yağmur yağmıyor baş ağrıtıyor 😡 havayı kirletiyor
Yav anladık Salih bizimde canımız sıkkın ama ne yapabiliriz artık biraz durman gerektiğini düşünüyorum abicim sence?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyüksek basınç sana birsey derdim de neyse
Git artık üstümüzden ya yeterr
Yağmur yağmıyor baş ağrıtıyor 😡 havayı kirletiyor
Yav anladık Salih bizimde canımız sıkkın ama ne yapabiliriz artık biraz durman gerektiğini düşünüyorum abicim sence?
Tamam durdum abi de kış gelmedi
Sen kış'a git
Salih reis geçen senelerdeki formunu koruyo
Yazdığın mesajlara bak hep aynı şeyler onu derim yoksa yazıp çizmene bişey demiyorum. Ama arada hal hatır sor selam ver sohbet et. Onu derim herşey hava civa değil yani. Havayı takip ediyoruz zaten kar yağarsa bizde senin gibi mutlu olacağız.
Sinan başkanin emekleri heba olucak en çok ona canım sıkıldı
Heba olan bişe yok daha en az 72 saat daha var
Bakalım olur ya da olmaz takip edip göreceğiz daha 6-8 arası bir salınım var ama gücü belli değil.
Bakalım olur ya da olmaz takip edip göreceğiz daha 6-8 arası bir salınım var ama gücü belli değil.
Gucu belli de nereye gidecegi belli degil guclu ama lanet izlanda kafkaslara şutluyor sistemi
Zaten gelmezse Sinan çıkar söyler. Tahminim tutmadı diye açıklama yapar. Yapmadığına göre hâlâ birşeyler görünmesini bekliyor demek ki.
Gucu belli de nereye gidecegi belli degil guclu ama lanet izlanda kafkaslara şutluyor sistemi
Salih abicim belli olmaz sabah verir akşam vermez. Bakalım işte o tarih yaklaşıncaya kadar takip edelim. Ne olur nereye gider model takibi yapalım.
Değerli arkadaşlar! yaptığın bir araştırmayı sizinle paylaşmak istiyorum, Gecen yıl Tonga yanardağının patlaması sonucunda atmosfere so2 cok az olup , h2⁰ çıkışı cok fazla olması Strotosfer de soğumaya yol açtı ve bir dizi ekvatoral bölgede ısınmaya yol açtı. Troposfer de ise ; ısınmaya neden oldu buna ilaveten La-nina dönemi ile pekişince Muson ve Hint fazının olumsuz etkisi bizi oldukca kötü bir kışa soktu ,dikkat ettiğim bir diger hususta MJO fazının merkeze çok yakın olduğu dönemlerde NAO VE AO ister pozitif isterse negatif olsun biz bunda en çok olumsuz etkilenen tarafta oluyoruz...
Kısaca 2023 kışı en yakın kış 2018 ve 2007 kışı olmuş oluyor .En kötüsü ise; kuraklığın Tüm Akdeniz havzasında etkili olması bu sürecin Mart ayına kadar süreceğini düşünüyorum, Ülkemiz de kış ayı normalin 3 ila 5 derece üstü bir kış ve normalin çok altında yağış bekliyorum ,son 100 yılın en ılık ve kurak kışında ilk 3 icine girecek ...
Not ; Strotosfer ısınması bu tahminde dahil edilmemiştir Olası sürprizler ...
Salih reis geçen senelerdeki formunu koruyo
Hani troll bizdik
İyi geceler arkadaşlar