Konu dışına çıkmayayım ama klasik sözümü hatırlatayım: Sistem İtalya'nın. (!)
. (İroni)
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hayırlı geceler
.Hava işlerinden bağımsız olarak bayağı zor bir gündü benim için. Umarım gece güncellemesi iyi geçer de bi nebze mutlu olma fırsatı buluruz 
-
Gece bence herkesin güncelleme altında toplanmamiz lazım bizim için çok önemli
-
- Resmi Gönderi
iyi akşamlar havaların sesi ailesi gördes şu an kar atıştıryo ay da bende varım diyo hafta sonu için görüşleriniz teşekkürler
İyi akşamlar ayın 3 ünde kar geçişleri olacaktır, hafta sonu boyunca ara ara yoğun kar yağışlarına tanık olabilirsiniz ancak sisteme 24 saat kala konuşmak daha doğru olur çünkü alçak basınçlar yağış rotasını belirleyecektir.
-
İtalya sorumlusu ol sen 😂😂
Ne oluyor ?

-
Şişli'de çatılar beyazlamış, kar geçişleri olmuş gece
-
- Resmi Gönderi
Şişli'de çatılar beyazlamış, kar geçişleri olmuş gece
Dek bantları oluştu.
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam hayırlı sabahlar başkan.
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam.
Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar.
-
Hayırlı sabahlar abi modeller neden böyle oldu abi çok kötü gidiyor hep ne zaman düzelicek bu durunlar
-
Hayırlı sabahlar abi modeller neden böyle oldu abi çok kötü gidiyor hep ne zaman düzelicek bu durunlar
Salih 2 oldun kötü giden bişey yok sadece oturmayan biseyler var Salih le ikiniz yüzünden Sinan hoca Tahmin yapmayı birakacak yeminle
-
Arpege gece güncellemesi paylaşmaya başlıyorum. Herkesi bekliyorum.

-
Arkadaşlar bu gelen sustem SONRA 5 ve 7 subat İstanbul'da 20 ila 30 cm kar bekliyoruz
sonraki sistem 10 Şubat ile 16 arası bir sonrakiler 26 Şubat ve 6 mart arası son sistem 12 mart ve 18 Mart
-
7 şubatı kurtarsak bana yetiyor, yok olmayacaksa 5-6 şubat bana yeter.
-