Sohbetimiz Bol Olsun

• Kardeşim ya bu siyaseten daha başka birşey yok afat kimseyi kurtarmamis falan diyo

Daha bu ne ki enkazdan önce akp lileri çıkarıyorlarmış. Allah ıslah etsin bu zihniyetleri,böyle kötü felakat bir durumda siyaset yapıp bunu fırsata çevirme derdine düşmüşler. Ülkeyi kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramıyor 😑

• Resmi Gönderi

Halaa afat ekibini.kotuleyip boş boş konuşan yayın yapan 2 tane Kanal var yazık gercekten bikere de deprem ile ilgili birşey konuştuğunu görmedim kanalın deprem bölgesinden bile uzaklaştırılması lazım böyle zihniyetlerin

Kanalları bilmem gündemden falan haberdar değiliz 1 haftadır. Fakat yok arkadaşlar. Afad Hatay'a 3 4 gün sonra geldi. Hatay ölüme terk edildi. Yaşayanlar öldü. Jandarma gönüllülerin girmesine izin vermedi. Canlı birebir yaşadım. Zonguldak'tan Zonguldakli67 abimin meslektaşları geldi. Annemize, ailemize veda ettik, helallik aldık geldik dediler. Ağlaya ağlaya aramaya çalıştılar. Afad ekibinden bir adam geldi. Elleri cebinde ağzında sigara, hiçbir şey söylemeden buraya girilmez dedi hiçbir şey yapmadan gitti . Gönüllüler olmasa Hatay'da göçük altından kimse çıkarılamazdı doğru dürüst. Kanal abartır illaki. Ama durum böyle. Canımız yanıyor burada. Hala birileri bir şeyleri savunmaya çalışıyor. Hala konuşulan şeylere bak. Destek olmaları gerekirken. Yapmayın. Canımız acıyor. Yapmayın

• Kanalları bilmem gündemden falan haberdar değiliz 1 haftadır. Fakat yok arkadaşlar. Afad Hatay'a 3 4 gün sonra geldi. Hatay ölüme terk edildi. Yaşayanlar öldü. Jandarma gönüllülerin girmesine izin vermedi. Canlı birebir yaşadım. Zonguldak'tan Zonguldakli67 abimin meslektaşları geldi. Annemize, ailemize veda ettik, helallik aldık geldik dediler. Ağlaya ağlaya aramaya çalıştılar. Afad ekibinden bir adam geldi. Elleri cebinde ağzında sigara, hiçbir şey söylemeden buraya girilmez dedi hiçbir şey yapmadan gitti . Gönüllüler olmasa Hatay'da göçük altından kimse çıkarılamazdı doğru dürüst. Kanal abartır illaki. Ama durum böyle. Canımız yanıyor burada. Hala birileri bir şeyleri savunmaya çalışıyor. Hala konuşulan şeylere bak. Destek olmaları gerekirken. Yapmayın. Canımız acıyor. Yapmayın

Hocam kimseyi savunmuyoruz kim oraya gelip elinden geleni yaptıysa elinden operim oraya gelip bı halt yapmayan kim varsa da Allah'a havale ediyorum

• Dil sürçmüş

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Doğruyu yanlış mı düzelttik john Snow

Geri alırız

Öyle bir cümle kurmuşsun ki ..Neyse

Alıntı etseydin eski mesajına ithafen bizde bilirdik

Mesajım doğru dersen yazdığın geriye alırım o kolay

• Doğruyu yanlış mı düzelttik john Snow

Geri alırız

Öyle bir cümle kurmuşsun ki ..Neyse

Alıntı etseydin eski mesajına ithafen bizde bilirdik

Mesajım doğru dersen yazdığın geriye alırım o kolay

Yok depremin ilk günü en az 20.000 kişi hayatını kaybeder demiştim sonra sizler inş yanılırsın demiştiniz. Sonra bende birkaç gün sonra keşke yanılmasaydın diyebilirsiniz demiştim, o muhabbet işte