- Resmi Gönderi
Tercih konusunda ust sıraya Diyarbakır mi yazsam Afyon mu yazsam diye cok kararsız kaldım. Doğu biraz tedirgin etse de Diyarbakır yazacağım sanırım
Sen daha iyi bilirsin ,ne dersen o
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTercih konusunda ust sıraya Diyarbakır mi yazsam Afyon mu yazsam diye cok kararsız kaldım. Doğu biraz tedirgin etse de Diyarbakır yazacağım sanırım
Sen daha iyi bilirsin ,ne dersen o
Sahutt üniversite sadece okula gidip dinleyeğin ders değildir. Tabii ki akademisyen kadrosunu da araştırman yararına olur. Ama seçeceğin şehirde yaşayan , okuyacağın okulda okuyan insanların , etkinliklerin ve çevrenin sana katacağı şeyler çok daha önemli. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim dostum
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar Whisper abi.
Sahutt üniversite sadece okula gidip dinleyeğin ders değildir. Tabii ki akademisyen kadrosunu da araştırman yararına olur. Ama seçeceğin şehirde yaşayan , okuyacağın okulda okuyan insanların , etkinliklerin ve çevrenin sana katacağı şeyler çok daha önemli. Bunu da göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim dostum
Evet abi bunları düşünüp Diyarbakır üste yazdim . Hayırlısı olsun .
Hayırlı günler herkese.
İyi akşamlar forum 🫡
Sahutt gönlünden geçen neyse o olsun dostum, şimdiden tebrik ederim üniversite hayatında başarılar 🧡
Meteoroloji literatüründe eyyamı buhar , el basur , allami külliyan gibi adını telaffuz edemediğim isimler var mı ? Her gelen sıcak hava dalgası a böyle isimlerle hitap edilmeye başlandı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Meteoroloji literatüründe eyyamı buhar , el basur , allami külliyan gibi adını telaffuz edemediğim isimler var mı ? Her gelen sıcak hava dalgası a böyle isimlerle hitap edilmeye başlandı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
bana daha çok Osmanlı döneminde ki terimler gibi geldi
Şov 🙃
bana daha çok Osmanlı döneminde ki terimler gibi geldi
Hayir osmanli donemi degil , arapca kelimeler su an da kullanilan kelimeler.
Hayir osmanli donemi degil , arapca kelimeler su an da kullanilan kelimeler.
Servetifünun dönemine benzetmiştim kelimeleri o yüzden öyle dedim
Hayırlı günler herkese.
İyi akşamlar forum
Telefonum artık model paylaşım sayfasını kaldırmıyor 😅
Bu kış bol bol pcden takip yapacağım gibi özellikle geceleri daha sık paylaşım yapabilirim 🫡
İyi akşamlar forum
İyi geceler HS ailesi.