selamın aleyküm.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
selamın aleyküm.
Aleykümselam
-
kar kar kar diyince gelmiyor bende pp degistim bakalim ters psikoloji deneyelim bir de 😅
-
bisey sorucam ya bu israil olayları ile ilgili bunun sonucunda bize savaş mı açıcak bunlara acaba çünkü israil bütün diplomatlarını turkiyeden çekti nolucak sizde bize savaş mı açıcak bunlar acaba
-
- Resmi Gönderi
bisey sorucam ya bu israil olayları ile ilgili bunun sonucunda bize savaş mı açıcak bunlara acaba çünkü israil bütün diplomatlarını turkiyeden çekti nolucak sizde bize savaş mı açıcak bunlar acaba
Destek ve fırsatları olursa evet..Yine de kolay değil Türkiye ye bulaşmazlar
-
Destek ve fırsatları olursa evet..Yine de kolay değil Türkiye ye bulaşmazlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. israil bunu demiş bide bakın kendi insanlarını çekip burdan bize saldirmayimi düşünüyor acaba bunlar inşallah kimse bize saldırmaz
-
- Resmi Gönderi
her sene aynı terane
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. takip etmesi keyifli
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
skart42 hoşgeldiniz..Onay geç oldu Kusura bakmayın..
Hayırlı günler herkese
-
İyi günler HS ailesi. skart42 hoşgeldiniz foruma
-
Hayırlı günler
.
-
- Resmi Gönderi
skart42 doğru güvenilir adrese Hs ye hoşgeldin kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese..Buda gece neşesi olsun
Zehra Gökhan Uyar Geçgel on Reels | Sonar Civan · Esrarı Bilmezdim (Deep Turkish Web Anthem)Sonar Civan · Esrarı Bilmezdim (Deep Turkish Web Anthem)www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
hakanhkn2938 hoşgeldiniz
Hayırlı günler herkese
-