Kendime parfüm sıktım parfüm kokusuna aşık oluyorum 🙃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sınırlı alan modelleri dediğin olayı tahmin etmiyor.
Ben sınırsız alan modeliyim 😂
-
Ben sınırsız alan modeliyim 😂
Ben incelediğim veriler ile fikir belirtiyorum, sen şansa oynuyorsun eren. Bu işi az çok öğrendiğim zamandan beri hiç kimsenin gazına gelmiyor temkinli davranıyorum. Öncesinde çok umut verirlerdi sistem zamanı hayal kırıklığı patlaması yaşardım. Ama artık eskisi gibi değilim bir şeylerin farkındayım.
-
- Resmi Gönderi
Ben Eren'in şansa tahmin yaptığını hiç görmedim şahsen. Gayet de isabetli tahmin yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
-
- Resmi Gönderi
Ben Eren'in şansa tahmin yaptığını hiç görmedim şahsen. Gayet de isabetli tahmin yapıyor takip ettiğim kadarıyla.
Şansa yapsa zaten üyelerin şahsi tahminlerinde kalırdı dimi
-
Ben incelediğim veriler ile fikir belirtiyorum, sen şansa oynuyorsun eren. Bu işi az çok öğrendiğim zamandan beri hiç kimsenin gazına gelmiyor temkinli davranıyorum. Öncesinde çok umut verirlerdi sistem zamanı hayal kırıklığı patlaması yaşardım. Ama artık eskisi gibi değilim bir şeylerin farkındayım.
Tecrübede önemli Yusuf şimdi kısa ve orta vadede bazı şeyler ince işçilik istiyor biraz kafa yormam lazım benimde eksik yanlarım var, uzun vadeye çok takılıyorum bu ara.
-
- Resmi Gönderi
Şansa yapsa zaten üyelerin şahsi tahminlerinde kalırdı dimi
Twitterda kahinlik yapardı 🫡
-
Twitterda kahinlik yapardı 🫡
Kim o
-
Tecrübede önemli Yusuf şimdi kısa ve orta vadede bazı şeyler ince işçilik istiyor biraz kafa yormam lazım benimde eksik yanlarım var, uzun vadeye çok takılıyorum bu ara.
Bu arada şimdi burada o kadar laf ederken işin ustasıymışım gibi algı yaratmış olabilirim, ama hayır ben aşırı iyi anlamam veri incelemeden vs. Ama sistem zamanı ne olup biteceğini bilecek kadar da bilgim var.
-
- Resmi Gönderi
-
-8 e deniz sana yağış üretmez 🫡
Sana kaç lazım
-
Türkiye'nin en ünlü meteoroloji uzmanı
Havaların Sesi çıkışlı.
K.O Knockout
-
Neyse bugün de kafayı sıyırdık modeller yüzünden, bakalım bu kafa daha ne kadar kafayı yer orası meçhul. Yarın sabah tekrardan modelleri incelemek üzere görüşürüz. Ve umarım yağış artar 13-14 ocak için.
-
- Resmi Gönderi
Sana kaç lazım
-3 yeter 😆
-
-3 yeter 😆
Yarın final sınavım var ondan sonra 2 ay boştayım ince işleme vakti geldi
-