Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik

Önümüzdeki günler daha fazla hissedeceğiz .
Herkese hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Halkımıza geçmiş olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese..
Halkımıza geçmiş olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kötü salladı abi okuldaydım ne zamandır olmuyordu seviniyorduk.
-
- Resmi Gönderi
Kötü salladı abi okuldaydım ne zamandır olmuyordu seviniyorduk.
Gelmiş geçmiş olsun Emirhan, inşaallah orta ufak sarsıntılar ile sakinleşir fay hattı.
Allah afetinden korusun hepimizi abim.
-
Geçmiş olsun herkese
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun kardeşim bizde de bir salladı geçti. Allah beterinden korusun inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalimiz baya oldu yılbaşında kar görmeyeli
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Var bi hayalimiz baya oldu yılbaşında kar görmeyeli
Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah
-
Kırım üzeri olur mu acaba
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun. Doğu Karadeniz yaylalarında bu gece kar başlıyor. Ve yaklaşık 1 hafta sürecek. 1 metreyi bulacak aşağı yukarı,hatta yer yer 1 metreyi geçen yerler var. 👀🌨️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ayrıca Bolu, Karabük, Kastamonu, Sivas , Erzurum, Kars, Ardahan gibi rakımı yüksek şehirlerin merkezlerinde kar geçişi görülebilir.
-
Kırım üzeri olur mu acaba
Gelsinde hele nasıl geliyorsa gelsnn 😀
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Beklediğimiz gibi Doğu Karadeniz yükseklerinde kar başladı -
- Resmi Gönderi
Buyurun Kartalkaya Kayak merkezi