- Resmi Gönderi
coin demişken bitcoin yine süründürüyor milleti ve altları
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturcoin demişken bitcoin yine süründürüyor milleti ve altları
https://racket-lang.org/ burdan indirin bunu bir kac lisp kitabi alin. youtube dan ilk girisleri ogrenizsiniz. 2-3 seneye kendi yapay zeka nizi ufaktan yaparsiniz.
list / binary tree /best first searc / first order magic / gredy aproach / fuzzy logic / neural network
coin tahmini icin bunlardan baslayabilirsiniz
Hayırlı geceler.
hayirli geceler
uyuyanlara ve uyuyacaklara allah rahatlik versin.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eren bakacağım buna,biraz uzun video 👍
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
Hayırlı akşamlar cümleten arkadaşlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abi
Selamun aleyküm. Hayırlı akşamlar olsun. Son günlerde modellerdeki hareketler bölge için hep olumsuz ilerlediğinden hiç hevesim yok uzaktan takip yapacağım bugün.
Hayırlı akşamlar cümleten arkadaşlar
Aleykumselam hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı geceler
selamlar. dogru duzgun bulut olmadigi halde bu aksam balikesirde merkezde yagmur hic durmadi. gun boyu 8km etrafim kar dunden beri baya yagiyor erimede yok mahsur kaldigim tepe 50 cm i gecmis
Eren isin gucunmu yok coin icin yapay zekayla ilgili bise yazdin yapay zekaya sardin beni. isim gucum var bir suru vakit kaybettim neyse o kisimda lazim zaten biraz bilmek iyidir. kaciyordum senelerdir bulastim bende o furyaya. gecmis olsun