Athena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
-
Athena wriscuttern Ömer Snow Hound hepinize hayırlı olsun reisler allah utandırmasın
Sinan abim bende bişeyleri hakettiğimi düşünüyorum artık sende uygun görürsen abi

-
Ömer Hayırlı olsun
-
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
-
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
Rica ederim kral ne demek
-
Hayırlı geceler olsun herkese yarın modellerin bi tık yağışı arttırması ümidiyle.

-
Snow Hound hayırlı olsun hemşom
-
Yeni rütbeleriniz hayırlı olsun dostlar

-
Snow Hound hocam hayırlı olsun yeni rütben
-
Ömer hayırlı olsun
-
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın

-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın

Şaka dimi
-
- Resmi Gönderi
Athena wriscuttern Snow Hound hayırlı olsun dostlar ❤️
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi

Hakkımız helaldir tabii ki de soğuk geliyor diye öyle bırakıp gitmek var mı Ömer ?
Önümüz bahar -