- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Hayırlı sabahlar
Hayırlı günler.
selamlar
Amin
Bayramımız mübarek olsun inşaallah
Eyvallah abi sizlerin de bayramı mübarek olsun
Nisanda daha sağlam soğuklar gelebilir. Yavaş yavaş ısınmak gerekirken soğuklar dozajını arttırıyor
Nisanda daha sağlam soğuklar gelebilir. Yavaş yavaş ısınmak gerekirken soğuklar dozajını arttırıyor
Soğukta var yağışta bu aralar Yusuf.
Bugün de yurtta hava şartları güzel görünüyor.. Barajların doluluk oranları gün gün artıyor.. Çoğunlukla çekilen, bölünen su alanları yükseldi,doldu masaallah ve hala da yağışlarımız var..Allah eksik etmesin.
Hayırlı günler herkese.
Tekrar anlatıyorum bahar mevsiminde olma ihtimali yüksek bir şeyi kötü algılamamak lazım.
Sebze Meyveler için en iyi dönem mayıs ortası eylül dönemidir.
Bundan öncesinde zaten olacak bellidir. Yani nisanda soğuk istememek sizi haklı da yapsa zaten çok yüksek ihtimal olacağı için olacaksa da olsun kafasında olmak lazım.
Nisan zaten hastalık dönemidir. Havalar hâlâ Tam ısınmamıştır. Mayıstan itibaren meyve sebze derdine düşmek gerekir diye düşünüyorum
O yüzden bahar mevsiminin özelliği gereği Nisanda soğukta isterim sıcakta
2021 korona dönemi de böyle olmuştu ve çoğu hasta zaatüreye dönmüştü. O sene aklıma geldi nedense Nisan benim ve bi çok hasta adına zor geçmişti
Model sayfasında paylaşım yapan arkadaşlardan bir ricam olacak, yağış ve kar haritalarını da güncel olarak paylaşabilirler mi? 5 günlük ,10 günlük şeklinde.
Hayırlı akşamlar herkese
Köye kaçalım bakalım,bu gece bir sürpriz olabilir yağış ile soğuk ,kar çakışır inşaallah
Hayırlı akşamlar herkese
Köye kaçalım bakalım,bu gece bir sürpriz olabilir yağış ile soğuk ,kar çakışır inşaallah
Hayırlı akşamlar dayı. Haber bekliyorum senden ❄️
Hayırlı akşamlar dayı. Haber bekliyorum senden ❄️
Hayırlı geceler
İki saattir falan anıtkaya da karla karışık yağmur var, etkili değil..Takip ediyorum abim.
İnşaallah güzel bir yağış olur