Saçı tamamen aldık.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Yarın 03.00 otobüse biniyorum

Hadi bakalım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun, benim gittğim yer koğuşum ortamım komutanlarım çok iyidi 8 kişiydim sana 24 veya 28 kişilik düşerse o 1 ay 1 asır gibi geçer
1 Ay sonra bekliyoruz maceralarını -
- Resmi Gönderi
Yarın 03.00 otobüse biniyorum

Haydi bakalım hayırlı yolculuklar dileriz abim.
Vakit yaklaşıyor..
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hahaha haha Yazcılar fena riske girdiii😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Eren hayırlı yolculuklar kardeşim kazasız belasız inşallah
-
İyi geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Dostlar paylaşımlarımı Twitter da rtlerseniz sevinirim ☺️
-
Aydiner kendi meteoroloji hesabımdan rtleyim mi ?
1000 e yakın takipçim var. Seni takip ediyorum. Yakında kalkındırırız seni. -
Aydiner kendi meteoroloji hesabımdan rtleyim mi ?
1000 e yakın takipçim var. Seni takip ediyorum. Yakında kalkındırırız seni.İyi olur vallahi çok sevinirim
-
İyi olur vallahi çok sevinirim
Paylaşım yapan hesapların altına yorum atmanı ds tavsiye ederim bolbol
-
Paylaşım yapan hesapların altına yorum atmanı ds tavsiye ederim bolbol
Arada bir yapıyorum zatende anasayfada fazla karşıma çıkmıyorlar denk geldikçe yazıyorum
-
- Resmi Gönderi
Uludag16 geç gördük, yazalım geç olsa da , hoşgeldiniz
Hayırlı geceler herkese..
-