Bak Burada Ne Yazıyor
Kar'dag Sistemi Şubat Son Günleri ve 26 Şubat Dikkat ...
Sırada İzmir Bile Var
inşaALLAH
Salih koş İzmir yazıyor =D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBak Burada Ne Yazıyor
Sırada İzmir Bile Var
inşaALLAH
Salih koş İzmir yazıyor =D
Bak Burada Ne Yazıyor
Sırada İzmir Bile Var
inşaALLAH
ah be hocam karadeniz yokmu :D biz karadeniz duymadım ağzınızdan şaka yapıyorum bu arada arkadaşlar =D:'D
Hocam bu Nao ve Ao göre ay sonu bile batıda kar olması cok güc ben istanbul icin kışı bitirdim ay sonu yine konusalım
Hava Tahmincisi yazdıklarımıza dikkat edelim! Kırıcı ve rencide edici mesajlar atmayalım 👍
Hocam bu Nao ve Ao göre ay sonu bile batıda kar olması cok güc ben istanbul icin kışı bitirdim ay sonu yine konusalım
Nao ve Ao istediğin seviyeye gelir merak etme sen sadece sabret yeterli
Hava Tahmincisi yazdıklarımıza dikkat edelim! Kırıcı ve rencide edici mesajlar atmayalım 👍
Boş konuşuyor boş. Kırılsın boşver. Amacı trolluk. Öyle birine iyi niyetli olamam. Meteorolojinin M'sinden anlamıyor.
Boş konuşuyor boş. Kırılsın boşver. Amacı trolluk. Öyle birine iyi niyetli olamam. Meteorolojinin M'sinden anlamıyor.
Anlayıp anlamaması sorun değil kim hakaret ederse etsin veya kime edilirse müsaade etmeyiz 👍
Nao ve Ao istediğin seviyeye gelir merak etme sen sadece sabret yeterli
umarım saglam bir kar alırız İstanbul olarak adam akıllı bitirelim ama iste diyorum senin 850 hp beklentin nedir Sinan
umarım saglam bir kar alırız İstanbul olarak adam akıllı bitirelim ama iste diyorum senin 850 hp beklentin nedir Sinan
Beklentimi dersem -28
Gerçekçisi -14
Tahmin Aralığım -16 / - 20 Arası
inşaALLAH Doğru Söyleyenlerden Olmaya Devam Ederim Amacım Kimsenin İsyan Etmemesi Yoksa Bu Tahmin İşinden Çıkarımız Yok 24 Ocakta Yakın Olanlar Yolda Kalmadı ..
Beklentimi dersem -28
Gerçekçisi -14
Tahmin Aralığım -16 / - 20 Arası
inşaALLAH Doğru Söyleyenlerden Olmaya Devam Ederim Amacım Kimsenin İsyan Etmemesi Yoksa Bu Tahmin İşinden Çıkarımız Yok 24 Ocakta Yakın Olanlar Yolda Kalmadı ..
-28 :)))) ne zaman girmiş 😂 beklentide -15 girse sıklonik o bile artık sıkıntı nerde 😭😭😭
-28 :)))) ne zaman girmiş 😂 beklentide -15 girse sıklonik o bile artık sıkıntı nerde 😭😭😭
Canım benim beklenti dersen onu yazarım
Bunlar bizim coğrafyamız için çok zor şeyler gelirse -12 oda zor hayal çalmaya gerek iyi forumlar
Bunlar bizim coğrafyamız için çok zor şeyler gelirse -12 oda zor hayal çalmaya gerek iyi forumlar
Tarihte bir çok kez -16 girmiştir.
Hayal mi ? Sen nerede yaşıyorsun, Kıbrıs mı ?
Hayal mi ? Sen nerede yaşıyorsun, Kıbrıs mı ?
Artık eskisi gibi degil güçlü sistemlerin gelmesi gerçekleri görmek lazım