- Resmi Gönderi
Ecm sibiryayı çıkardı.Avrupa riski olsa da bu riske değer.6-7 faz hayırlı olsun…
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcm sibiryayı çıkardı.Avrupa riski olsa da bu riske değer.6-7 faz hayırlı olsun…
Hocam artık biri açıklayacak mı sistem suan ki haliyle örtülü kar bırakabilir mi 12-13 Ocak sistemi?
Dışardayım ben siteye bakıyorum öğlenden sonra bir şeyler yazabilirim
Hocam artık biri açıklayacak mı sistem suan ki haliyle örtülü kar bırakabilir mi 12-13 Ocak sistemi?
İl geneli için yılbaşından iyi ( Sarıyer-Şile- Beykoz alçak kesimleri için yılbaşı sistemi kadar birikim olmaz) ama yağışın ne zaman kara döneceği önemli. Yüksek kesimlere çıkarsanız güzel kar örtüsü görürsünüz. Rakım farkının fazlasıyla hissedileceği bir sistem olacak. Yağış ve soğuğun çakışma durumu bıçak sırtı.
okullar il genelinde tatil olurmu pazartesi
okullar il genelinde tatil olurmu pazartesi
Öğle saatleri yağışın en yoğun olduğu vakit. Pazartesi tatil olmasa bile az çok örtü oluşumu olursa Salı tatil edilir diye düşünüyorum.
Yüksek kesimler özellikle Çatalca-Binkılıç tarafları bu sistemin yıldızı olur. En şanssız kısım anadolu yakası güney sahilleri ve Şile olur.
Kolaya kaçmak gibi olacak ama tekrardan bir yaşa-gör sistemi yaşacağız. Anlık sıcaklık-rüzgar gibi durumları takip etmek önemli.
Rakımm olarak bakarsak kaç takım üstü güzel yağış alır hocam
150m üstü kalıcı örtü gibi bence. altında erimeler yüksek olur ama yükseldikçe birikim güzel artar
24 saatten fazla var son 12 saate kadar allah kerim
Tehlikeli
Windy de gfs ye göre yarın akşam Avrupa yakasında kar başlıyo
Sabahki yagısları da kar olarak alsak ihya olurduk