İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
-
- Resmi Gönderi
Anlık Şile:
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
-
Hoşgeldin Mkaymaz21
Şileye değil boğaza sistem vermiyordu gfs arkadaşlar gfs kar haritasinda gözüken 5-10 cm ye aldanmayın.
O sırada şu an kopan boğaz hattı

-
"Sarıyer'e bile kar geldi ama o gelmedi. " ~ Sir wriscuttern
Onla beraberken karda geldi

-
Esenler lapa lapa yağış başladı
-
Yalnız koptuk gittik beklentim hiç yoktu özellikle bugünden
-
2m ciler nerde kaldı hani sıcaklık sorunu
-
Hoşgeldin Mkaymaz21
Hoşbulduk Eren.
2 senedir Şile-Sancaktepedeyim. Kar Şile'ye yakışıyor harbiden. GFS konusuna gelirsek bizim bölgede GFS'nin üstüne tanımam. Ama Marmara bölgesi için yorum yapamam, değişen parametreler bayağı fazla. Ama bu sistem modellerde görünenden daha çok can yakacak o belli
-
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
-
Arpege helal olsun diyorum başka da bir şey demiyorum
-
Gfs yağış haritasını bir tek ben mi böyle görüyorum. En yüksek kar, bugüne gösterirken ( ki Bakırköy de havada 2-3 dk. görebildik ) cuma, cumartesi çok sıkıntılı görünüyor
Hocam gfs çözünürlüğü düşük bir model yağış haritasına ya da kar haritasına takılmayın şu anda arpege yi takip edin yakın vadede çok başarılı bir model gfs bu gün boğaz hattına yağış dahi göstermiyorken boğaz hattı kopuyor şu anda.
-
- Resmi Gönderi
Türk Hava yolları İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle yarın ve cuma günü İstanbul havalimanı kalkış ve varışlı bazı seferlerimiz iptal edildi diye duyurdu
İstanbul valiliği gerekli olmadıkça vatandaşların özel araçlarıyla trafiğe çıkılmaması gerektiğini söyledi.
Deniz yolunu kullanacakların ise yola çıkmadan önce seferleri kontrol etmeleri konusunda istanbulluları uyardı.
İstanbul boğazı gemi trafiği sis nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı
-
Bakırköy'de birazdan
demleyip balkona çıkacağım, hava biraz daha sıcak olsa güneş kremi de sürülebilir -