Hocam Bayrampaşa tarafı bu geve yarın sabah kar alır mı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Hocam Bayrampaşa tarafı bu geve yarın sabah kar alır mı
Sürpriz olmazsa En şanssız bölgelerden yarın öğlen saatlerinde radar takibi yapmak lazım havada kar için
-
Dbz haritası.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Tv de gördüm bugün 22.30 da istanbulda kar başlayacak falan filan haberlerinide gülüp geçtim
-
- Resmi Gönderi
anadolu yakası sabah 6- 7 ye kadar dek bantları alacak yarın ise buna avrupa yakasının boğaz hattı dahil olacak 11 gibi başlar
-
- Resmi Gönderi
Arpege nokta atışı yaptı yağış konusunda
-
Yeni yılı değilde gece gfs yi daha heyecanlı bekliyorum

-
- Resmi Gönderi
Yeni yılı değilde gece gfs yi daha heyecanlı bekliyorum

268.saat araya giren izlanda

-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
-
Konumumu sıyıracak gibi
-
- Resmi Gönderi
Konumumu sıyıracak gibi
Güneyli gelemiyor rüzgardan dolayı biraz daha doğulu sancaktepenin kuzeyini falan vurur
-
Güneyli gelemiyor rüzgardan dolayı biraz daha doğulu sancaktepenin kuzeyini falan vurur
hafif güney doğulu iniyor bence ümraniye tarafını vurur gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
Bakalım bir süprizle başlar belki yeni yıl
-
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
850 hpa da evet yüzey sıcaklığı -1,-2 olabilir
-