Ayrıca sinoptik görünüm daha sağlam görünüyor. En soğuk kısım (çekirdek potansiyelli görünüyor. Bu da sonraki zamanlarda senaryoların daha da aşağıya ve yukarıya karışmasına Neden olabilir Eren
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca sinoptik görünüm daha sağlam görünüyor. En soğuk kısım (çekirdek potansiyelli görünüyor. Bu da sonraki zamanlarda senaryoların daha da aşağıya ve yukarıya karışmasına Neden olabilir Eren
4 hazirandan sonra hava soğusun bilecikte olucam 1 aylığına

-
4 hazirandan sonra hava soğusun bilecikte olucam 1 aylığına

Senin fikrini almadık bu konu hakkında 😂
-
- Resmi Gönderi
Aydiner türkiye genelde haziran ilk yarısında sıcak atak alıyor
-
Aydiner türkiye genelde haziran ilk yarısında sıcak atak alıyor
Ondan hemen önce bahsediyorum
-
30 mayıs 1 haziran arası yani
-
- Resmi Gönderi
Aydiner böyle bir şey olabilir ancak kuvvetli olmaz mevsim normallerinin belki 2-4 derece altı şahsi fikrim.
-
Aydiner böyle bir şey olabilir ancak kuvvetli olmaz mevsim normallerinin belki 2-4 derece altı şahsi fikrim.
Kuzeydeki serin birikimden dolayı öyle dedim yukarıda sağlam bir soğuk var öyle +6 felanda değil +2 +0 gibi bir şey
-
Haziranı rahat geçirirsek sadece bizi en çok temmuz ağustos zorlar genelde
Eylülde geceler serinler çok uğraşmayız o yüzden bir şey kalmadı (kendi zaman algıma göre)
-
- Resmi Gönderi
Haziranı rahat geçirirsek sadece bizi en çok temmuz ağustos zorlar genelde
Eylülde geceler serinler çok uğraşmayız o yüzden bir şey kalmadı (kendi zaman algıma göre)
Bende önümüzdeki hafif serinlemeleri hedef alarak yazı öyle atlatırım.Kış aylarında ise Ocak bitince tekrar yaz stresine girerim.Boyle böyle bir kaçış yolu izlerim
-
29 undaki serinlik bir iki tık artmış 2 m yi de kontrol ettim 19-20 dereceyi geçmiyoruz. Böylelikle nem olsa bile rahat olur düşüncesindeyim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama diğer modeller ayrışıyor hatırlatırım
-