- Resmi Gönderi
Yalnız bu kadar Amerika kıtası ve kuzeyimiz karlar altındayken bize kırıntısı dahi vurmazsa en büyük kayıp bu olur.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYalnız bu kadar Amerika kıtası ve kuzeyimiz karlar altındayken bize kırıntısı dahi vurmazsa en büyük kayıp bu olur.
Ocağın sonuna halen nasıl sistem olmadı bilmiyorum psikolojim bozuldu.
Nasipten öte köy yok derler Sinan abi, Rusya kar altında Amerika kıtası has keza öyle ama Avrupa ve ön Asya Balkan hattı malesef vasat altı bir kuş geçirmekte, şubatın 7 ve sonrasını kurtarabilirsek ne ala olmazsa ya nasip diyip kapatarız bu defteri
Nasipten öte köy yok derler Sinan abi, Rusya kar altında Amerika kıtası has keza öyle ama Avrupa ve ön Asya Balkan hattı malesef vasat altı bir kuş geçirmekte, şubatın 7 ve sonrasını kurtarabilirsek ne ala olmazsa ya nasip diyip kapatarız bu defteri
Bu tarihlerde sistem gelmezse hadi bir iki öteleme ile sistem gelmezse İstanbul adına ben kapatırım kar tahmincilerini
Ocağın sonuna halen nasıl sistem olmadı bilmiyorum psikolojim bozuldu.
Direkten döndü, döndük..Bir milat olacak soğukları, yağışları kaçırdık...
Şükür o tarihlerde yine boş geçmez yağışlarımız var , iç bölgeler karda alabilir
Eline emeğine sağlık, olduğu kadar olmazsa kader derler
Amerikaya inen soğuklar bütün paterni mahvetti normalde oradaki soğukları biz alacaktık ama ne oldu ne etti yine Ekmeğin kaynağını yediler.
Yine de güzel heyecanlı bir süreç oldu eline sağlık abi Sinan
Bu tarihlerde sistem gelmezse hadi bir iki öteleme ile sistem gelmezse İstanbul adına ben kapatırım kar tahmincilerini

970 doğulamadı hızlıca reis o yüzden
Amerikaya inen soğuklar bütün paterni mahvetti normalde oradaki soğukları biz alacaktık ama ne oldu ne etti yine Ekmeğin kaynağını yediler.
Yine de güzel heyecanlı bir süreç oldu eline sağlık abi Sinan
Kardeşim her şeyde bir hayır vardır. O soğuklar bize inerken karadan gelmeyeceği için devasa bir kar toprağı halinde gelebilirdi ve Allah muhafaza bir faciaya dönebildi. Malum büyük şehirler 10 cm kar yağsa trafik kilit oluyor
Olacak olacak bir şeyler de bende ders aldım iyice net gün vermeyeceğim artık.
ilahi adalet gereği illaki birşeyler olucaktır.. Rahatta kalmak lazım.
Neden olmadığı açıkça belli zor bir şey değil. Amerika'ya inen devasa soğuklar sayesinde Atlantik harekete geçti, siklon üzerine siklon gelmeye başladı ülkemize batıdan itibaren. Bu da ılık ve yağışlı bir süreci başlatmış oldu.
Neden olmadığı açıkça belli zor bir şey değil. Amerika'ya inen devasa soğuklar sayesinde Atlantik harekete geçti, siklon üzerine siklon gelmeye başladı ülkemize batıdan itibaren. Bu da ılık ve yağışlı bir süreci başlatmış oldu.
Olay şu benim Ocak son günlerde ve şubat ilk günlerinde sağlam sistem gelebilir dememem
Er yada gelecek bu başka biraz sivri tahmin yazdık .
Ecmwf sabah çıktısına göre 31 ocak 1-2 şubat arası Trakyada kar oranları arttı bizim ve benim için çok olumlu bir durum .
Sistem 2 şubata ertelendi bence can sıkmayalım ![]()
Sinan kardeşimi doğru tahmininden dolayı tebrik ediyorum.1 2 gün sapmalar uzun vade tahmininde olabilir.