Sinan hocam bu sistem için de eski tahminlerinizde olduğu gibi +10 gün sapma tahmin payı ekliyor musunuz yoksa 29-30 ocak tarihinde nokta isabet mi bekliyosunuz
Sinan hocam bu sistem için de eski tahminlerinizde olduğu gibi +10 gün sapma tahmin payı ekliyor musunuz yoksa 29-30 ocak tarihinde nokta isabet mi bekliyosunuz
Daha önceki Nokta tarihli tahminlerimle aynı
Ben düşük bütçeli yani 850 phası -10 tahmin açmıyorum tam ful aksiyon ya denk gelir kılpayı kaçanlar olmuş fakat soğuk -20 yakın olur daha fazla yazmarsam uzarda uzar
Ben düşük bütçeli yani 850 phası -10 tahmin açmıyorum tam ful aksiyon ya denk gelir kılpayı kaçanlar olmuş fakat soğuk -20 yakın olur daha fazla yazmarsam uzarda uzar
Hocam inşallah düzelir ama senin tarihlerde Afrika veriyor modeller
Büyük ihtimalle modelle ayın 24 den itibaren keskin dönüş ve düşüş yapacak net göreceğiz 22 ocak tarihlerinde ufak ufak belli eder kendisini Sistemi bekliyoruz .
Dediğiniz tarihlerde bir hareketlilik olması olası gibi hocam ancak direkt bir Sibirya etkisi zor gibi daha çok Sibirya - Polar - İzlanda karışımı bir atak olup derinleşerek gelir gibi duruyor.