aralıkta 20 aralıktan 5 ocağa kadar iskandinav yb si var sistem almamız lazım demiştim şimdi ise 20 ocaktan başlayan iskandinav yükseği şubata kadar devam ediyor sistem almamız lazım !
Ama bi türlü alamıyoruz şu sistemleri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaralıkta 20 aralıktan 5 ocağa kadar iskandinav yb si var sistem almamız lazım demiştim şimdi ise 20 ocaktan başlayan iskandinav yükseği şubata kadar devam ediyor sistem almamız lazım !
Bekliyoruz
Benim tahminim, Ocak 2. yarının, olduğu gibi yüksek, basınç etkisinde durağan şartlarda geçecek gibi duruyor. Şubat gelince zaten kış modundan yavaş yavaş çıkış başlıyor. Ocak 15'e kadar 2 atak gözüküyor. Bu ataklardan ülke olarak ne kadar istifade edebilirsek kardır.
Ocak 12 civarı bir sistem olacak güzel kar yapabilir sonrasında daha büyük ve asıl balık gelebilir Ocak sonuna doğru şahsi düşüncem bu.
aldık ya sistemi ülkenin yüzde 85ine kar yağdı daha ne olmasını istiyorsunuz anlamadım
aldık ya sistemi ülkenin yüzde 85ine kar yağdı daha ne olmasını istiyorsunuz anlamadım
Ben almadım kendi konumum için konuşuyorum ben
İstanbula kar yağmadığı zaman alamıyoruz oluyor hocam haklılık payıda var bir nebze
Batı bölgeler diyelim kısaca Batı bölgeleride etkileyecek sistem bekliyoruz artık
Benim tahminim, Ocak 2. yarının, olduğu gibi yüksek, basınç etkisinde durağan şartlarda geçecek gibi duruyor. Şubat gelince zaten kış modundan yavaş yavaş çıkış başlıyor. Ocak 15'e kadar 2 atak gözüküyor. Bu ataklardan ülke olarak ne kadar istifade edebilirsek kardır.
hislerinize dayanarak mı söylüyorsunuz bunları yoksa verilere dayanarak mı verilere dayanarak söylüyorsanız eğer lütfen bizede gösterin bizim göremediğimiz neyi görüyorsunuz
İstanbula kar yağmadığı zaman alamıyoruz oluyor hocam haklılık payıda var bir nebze
haklısınız batı bölgelerimiz yıllardır güçlü bir sistem alamıyor

Ben demiştim sana ![]()
6 ocak akşamı diye
Ben demiştim sana
6 ocak akşamı diye
Herkes 9-10 ocak konusur biz bundan 15 gün sonrasını ![]()

GFS akşam koridoru güzel açtı ama 384 işte
GFS akşam koridoru güzel açtı ama 384 işte
Bu vadeden gfs ecmwf mutabık