bugun besiktasin avrupa bileti ini alacagi gun. karsi takimi yenmesi gerekiyor. bakalim yapi varmi....
Beşiktaş bugün yense gider diğerlerine yenilir bu sezon ne yapacakları belli olmuyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbugun besiktasin avrupa bileti ini alacagi gun. karsi takimi yenmesi gerekiyor. bakalim yapi varmi....
Beşiktaş bugün yense gider diğerlerine yenilir bu sezon ne yapacakları belli olmuyor
Haftaya Ttendyol 1. Lig'de normal sezonun sonuna geliyoruz play-off biletini alacak son takım belirsiz düşecek son takım belirsiz
Süper Lig'e çıkacak 2. Takım artık Gençlerbirliği oldu diyebiliriz son hafta Yeni Malatyaspor ile oynayacaklar
BAL Ligi'nde sezon sona erdi şampiyonları yazalım
12 Bingöl spor
1926 Bulancakspor
Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü
Kilis Belediyespor
Karadeniz Ereğli Belediye spor
Eskişehirspor kulübü
Denizli İdman Yurdu Güzeller Spor Kulübü
Fethiye İdman Yurdu
Yeşil Yalova FK Spor Kulübü
Galata
yapi var yapi yoksa besiktas maci falan haketmedi.....
İlk defa kadıköy deplasmanına gittim galibiyetle dönmekte ayrı güzel 🦅
İlk defa kadıköy deplasmanına gittim galibiyetle dönmekte ayrı güzel 🦅
macin 90 dk si ayakta hic durmadan takimina destek olan guzel ve kaliteli taraftarin icerisinde sende vardin demek. ben galatasaray taraftari olmasam besiktas taraftari olurdum bu ligde. pozisyonlarda bile kalitesi koruyan karsi tarafin hakkini veren bir taraftar grubudur besiktas carsi. bazi kluplerin taraftarlarinda bu yok misal. yonetimlerinden kaynakli oldugunu dusunuyorum heleki son 2 senedir iyice kotuye gidiyor.
besiktas neredeyse galatasay ile yakin ve bir kaliteye ve hocaya sahip bir takim be ustun olduk olduklari taraflarida bariz bir sekilde var. bu sezon sanssizliklar olsun hoca degisimi olsun bir cok dez avantaj ile karsi karsiya kaldi. takim daha yeni yeni oturuyor ve tum derbileri neredeyse kazandi. ben bu saatten sonra birak avrupa ligine katilmayi. katilmanin yaninda basarida bekliyorum. umarim olur.
bu takim yonetimiyle taraftariyla hocasiyla oyunculariyla bunu hakediyor
Hala çıkarmadılar 🫠
Şarkı dinletiyorlar 😑
Bir başka seviye
İki maçta olmayacak şeyler oldu hala da oluyor.
İki maçta 12 gol,neyin ne olacağını da kestirmek zor
İnter 3 Barcelona 3
Uzatmalar da bakalım ne olacak
Bir başka seviye
İki maçta olmayacak şeyler oldu hala da oluyor.
İki maçta 12 gol,neyin ne olacağını da kestirmek zor
İnter 3 Barcelona 3
Uzatmalar da bakalım ne olacak
Inter turladı
Inter turladı
Mükemmel , şampiyonlar ligine yakışan bir maç oldu
İnter Barcelona
İtalya tarihinin en yüksek bilet geliri elde edilen mücadelesi oldu. Tribünlerin tamamen dolduğu dev karşılaşmada İtalyan kulüp, 14,5 milyon euroyu aşan bir kazanç sağladı. 75.504 kişi müthiş anlara sahne olan maçı yerinden takip etti.
macin 90 dk si ayakta hic durmadan takimina destek olan guzel ve kaliteli taraftarin icerisinde sende vardin demek. ben galatasaray taraftari olmasam besiktas taraftari olurdum bu ligde. pozisyonlarda bile kalitesi koruyan karsi tarafin hakkini veren bir taraftar grubudur besiktas carsi. bazi kluplerin taraftarlarinda bu yok misal. yonetimlerinden kaynakli oldugunu dusunuyorum heleki son 2 senedir iyice kotuye gidiyor.
Uzun süreli başarsızlık bunun sebebi. 11 sene şampiyon olmayan ister Galatasaray olsun ister Beşiktaş o stat dolmaz. Bırak dolmasını yarısı boş kalır. Taraftar son soruşturulacak iş. Fenerbahçe için Galatasaray maçında şampiyonluk koptu zaten. Beşiktaş maçına hedefsiz çıktı ve kaybetti. Mourinho’yu ali koç gidince eleştireceğim. Fenerbahçe’nin başında Ali koç olduğu sürece başkasının eleştirilmesini doğru da bulmuyorum. Söylenecek çok şey var da Fenerbahçe’den soğudum.
yapi var yapi yoksa besiktas maci falan haketmedi.....
Bu ligde yapı yok diyen bence kendini kandırıyordur ayrıca. Ben kimse yapıyla şampiyon oldu demiyorum. Ama bir taraf hariç herkesin rahatsız olduğu bir gelenek var. Gidiyor. Fenerbahçe şampiyon olunca da Galatasaraylı taraftardan duymak istiyorum bu YAPI kelimesini. O zaman da onlar görecek çünkü. Çünkü yapı var. Fakat ben Ali Koç’un söylediklerini ciddiye almıyorum artık. Yapı varsa Ali Koç’u şampiyon yapmayacaktır belli. Varsa bunu Ali koç yenemeyecektir belli. Artık ali koçun yapması gereken tek şey ben istifa ediyorum bütün alacaklarımı bırakıp diyip gitmektir. Aksi takdirde taraftar daha kötü gönderecek kendisini. Ve bunu önümüzdeki sezon kalırsa ve Şampiyon yaparsa dahi söylüyorum. Çünkü 8 senede 1 şampiyonluk 3 büyükler için başarı değildir hiçbir zaman da olmamıştır.
Ayrıca dün Ali Koç kazara mı bilmiyorum Osimhen’i iyi ki almışlar İcardi sakatlandı tarzı bir şey dedi. Bunu mesela lige havlu attıktan sonra Dursun Özbek , iyi ki Fener Maxi gibi bir oyuncu almış yoksa tadic yaşlı kalırdı deseydi sonraki gün başkanlık koltuğunda devam eder miydi diye düşünmüyor değilim.