• Resmi Gönderi

Sahutt Aziz Yıldırım aldı geçti...

Safi ne tebrik etti,ne de düzgün bir laf etti.

En azından tebrik edip gitmesi lazımdı..Hatta kongre üyelerine sitem de ederek uzaklaştı

Sadece para para para diyerek,kahve ağzıyla konuşmakla olmuyor bu işler.

• Resmi Gönderi

Evet doğruysa FB Aykut Kocaman denen filozofa emanet edildi.. Aziz Yıldırım adeta zor zamanında takımın başında olan Aykut'a diyetini ödedi denebilir.

Bu ne demek bol bol koşmak,al ver yapmak, beraberliklere gebe bir oyun..Tek farklı galibiyetlere hazır olalım..Oyun anlayışı değişmemiş ise ne talisca ne asensio bize faydalı olamazlar(Aykut'a göre)

Alex i yiyen adam savunma yapmayan, koşmayan talisca ya forma zor verir.Asensio pek savunmaya yardım etmez, yetersiz bir yardımları oluyor...oda yandı yanar bu hoca ile.

7-8 defansif oyuncu ile bir takım kurar Aykut kocaman. Yaratıcı, yetenekli oyunculara fazlaca takıntılıdır.

İşimiz zor ama deneyelim bakalım,zor bela çok maç geçer, Aykut şampiyon da yaptı takımı, ikincilikleri de var.

Şampiyonlar Ligi'nde sanırım çeyrek final var..

Oyun tatsız tuzsuz olur,bizim ruhumuza uygun oyunu Aykut değil İsmail oynatıyordu..Keşke Aykut yerine o olsaydı.

Maç sonlarında rakamsal,oyunsal, hücumsal,sal sal sallı kelimeleri bol bol duyarız.Hizli ve felsefe hocası gibi konuşmaya devam edelim bakalım.

• Resmi Gönderi

Fas böyle devam ederse önü açık,fena takım.. Brezilya ya kan kusturdu adamlar..İyi takım vesselam

Katılıyorum dayı Fas önde baskı ile vs müthiş oynadı. Vinicius’a top göstermediler . 1 top aldı gol attı vini. Ama haricinde Brezilya kötü , Fas bir o kadar iyi.

• Resmi Gönderi

Şu takımın forveti kerem.Fıkra bu kadar.

Gerçekten insanın cani sıkılıyor böyle izleyince. Kerem forvet değil , Arda kanat degil ve bence Montella hoca degil. Çok ezildi dün Avustralya karşısında . İyi ki cok sert bir takım yoktu karsimizda. Takım zaten laubalilikten nereye geldiklerini bilmiyorlar herhalde. YouTube videosu falan çekmeye devam ederler artik. Takım maalesef ciddiyetten çok uzak.

• Resmi Gönderi

Geç yattım ama içtiğim az :çay: 🙂bana "kalk der " dedim .

Aynen saat çalıştı🙂kalktım ve TV başına oturdum lakin gözler açılmıyor..Köye gelmiştim bir gün önceden,serin buz gibi ev , ağzımdan burnumdan kış günü gibi buhar çıkıyor ama uyku da tatlı gözler açılmıyor.Yine de Kanal aradım, anten sıkıntısı var bazen gitgel ederdi yine etmiş

İki yerde olan TRT de göstermedi sinyal yok dedi ve bende yattım tekrardan.İyi ki yatmışım..Rezil bir maç olmuş.. Boşu boşuna hem uykudan olacaktım hemde sinir olacaktım.

• Resmi Gönderi

Maç önü..Bunu düşünerek bire bir yansıtan adama helal olsun..Ne yapmalı,ne yapmamalı bire bir söylemiş, yazılmış..Adeta ders oyuncu ve hocaya, bilhassa hocaya.Siradan bir kişi bile rakibin fiziğine bakarak bir düşünce üretir di.. Yazık,hala şans var ama biz birşeyler yaparmıyı?

Yaparız aslında, çıkma şansı yüksek olan bir guruptan güle oynaya çıkmak lazım? dır....... Yazıyı okuyun,videoya bakın

• Resmi Gönderi

Almanya gövde gösterisi yaptı. Sever. 7-1 kazandı.

Hollanda Japonya da bence güzel maç oldu. İki takım da kendi taktiklerini sonuna kadar uygulamaya çalışti. Tabii hollanda her türlü daha kaliteli ayaklara sahip ama yine de 2-2 bitti. Bugün En sevindiğim gol Curacao’nun golu oldu🤓

• Resmi Gönderi

Almanya gövde gösterisi yaptı. Sever. 7-1 kazandı.

Hollanda Japonya da bence güzel maç oldu. İki takım da kendi taktiklerini sonuna kadar uygulamaya çalışti. Tabii hollanda her türlü daha kaliteli ayaklara sahip ama yine de 2-2 bitti. Bugün En sevindiğim gol Curacao’nun golu oldu🤓

Futbol seven biriyim ama sadece Brezilya Fas maçına baktım oda tam bir maç saati değil di.

• Resmi Gönderi

Bizi de param parça eden İspanya dan puan alan yeşil Burun Adaları..

2024 sayımı varmış baktım ona 500 küsur bin kişilik bir ülke. Bizde 24 yıl sonra Dünya kupasına gidiyoruz,gittik diye sevinen 90 milyonuz.. Şeytan bunun neresinde?

Japonya,Fas, Yeşil Burun Adaları vesaire vesaire.. Bunlara bakınca biz yine bir arpa boyu yol gidememişiz

• Bizi de param parça eden İspanya dan puan alan yeşil Burun Adaları..

2024 sayımı varmış baktım ona 500 küsur bin kişilik bir ülke. Bizde 24 yıl sonra Dünya kupasına gidiyoruz,gittik diye sevinen 90 milyonuz.. Şeytan bunun neresinde?

Japonya,Fas, Yeşil Burun Adaları vesaire vesaire.. Bunlara bakınca biz yine bir arpa boyu yol gidememişiz

Mücadele veren takımlar hepsi. Fark bu.