bu saatten sonra kimse bişey beklemesin çöp oldu tüm hayallerimiz umarım yanılırız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 
						CAN 
- 
					19 Ocak 2020 21:14 
- 

Kapalı 
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Beyler modellere takılmayın ne gelirse yaşayıp göreceğiz. 
- 
			Beyler modellere takılmayın ne gelirse yaşayıp göreceğiz. Son yıllarda böyle bişey hatırlamıyorum hiç çok ilginç 
- 
			wriscuttern çok fena yağıyor koca koca 
- 
			2020 Şubat'ta ki gibi kışın yağan gokgurutulu sağanak görmedim 
- 
			- Resmi Gönderi
 2020 Şubat'ta ki gibi kışın yağan gokgurutulu sağanak görmedim Hafıza harika kardeşim. 
- 
			Çok aşırı bir yağış var şuan şimşek ve gökgürültüsü mevcut 
- 
			Yağmur yağsın berekettir güzeldir  
- 
			Dolu geçişi oldu sulu kar zannettim 
- 
			Yağış öncesi 8.3° olan sıcaklık şuan 5.2°’ye geriledi 
- 
			Gerçekleşme ihtimali ne kadar bilmiyorum ama babamın iddiasına göre az önceki yağış doludan önce lapa lapa kara çevirmiş 1 2 dk boyunca, sonrasında dolu yağdı diyor babam. Kendisi dışardaydı ama babana bile güvenmiceksin bu devirde 😂 
- 
			- Resmi Gönderi
 Gerçekleşme ihtimali ne kadar bilmiyorum ama babamın iddiasına göre az önceki yağış doludan önce lapa lapa kara çevirmiş 1 2 dk boyunca, sonrasında dolu yağdı diyor babam. Kendisi dışardaydı ama babana bile güvenmiceksin bu devirde 😂 Graupel yağdı burda 
- 
			O zaman ya dolu yağdı ya kar yağdı ya graupel yağdı 😂 Valla babam direkt şöyle anlattı; Şimşek çaktı yağmur başladı, ikinci şimşekten sonra yağış baya kuvvetlendi kara döndü sonra beyaz beyaz dolu yağdı ve eridi. Kafam çok karıştı eve geldiğinden beri emin misin bana diye soruyorum 🫡 
- 
			O zaman ya dolu yağdı ya kar yağdı ya graupel yağdı 😂 Valla babam direkt şöyle anlattı; Şimşek çaktı yağmur başladı, ikinci şimşekten sonra yağış baya kuvvetlendi kara döndü sonra beyaz beyaz dolu yağdı ve eridi. Kafam çok karıştı eve geldiğinden beri emin misin bana diye soruyorum 🫡 2019 15-20 Nisan arasındada bir gün simsekle birlikte 5 dakika yoğun havada kar yağmıştı aklıma o geldi 
- 
			Gördüğüm en geç kar yağışıydı güzel sistemdi 
-