Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D
-
Abi sonuna kadar dekçiyim,efsane bişey bu.
-
Arkadaşlad İzmit merkeez yerler dahil felaket müthiş
Allah devamını erdirsin 4-5 defa böyle kütle yakalasak efsaneye evrilir sistem.
-
Abi sonuna kadar dekçiyim,efsane bişey bu.
Vallaha bende dibine kadar ?
-
EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D
Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence
-
Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence
Öyle olsun =D
-
Bastırdı be hemde rüzgarla. Hemen beyazlatmaya başladı
-
Balıkesir dekten yıkılıyor
-
Kısa sürdü
-
Balıkesir dekten yıkılıyor
Hocam İzmit'te kesildi dekler tam şehrin üstüne gelimce eriyor kütle sebebi nedir acaba
-
bursa 24 saattir çok bulutlu ? gün içinde 5 yada 6 tane kar atıştırdı o kadar kuru ayaz başka birşey yok
-
Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek?
-
ula dekler marmarayı aşıp balıkesir bursayı vuruyor ben istanbul boğaz hattında bugün 10 dk dek yağışı aldım
-
Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek?
Daha yoğun bekliyorum
-