Temmuzun 7-8 inden itibaren serin bir atak olabilir. Bu yaz eylül yazı gibi geçecek gibi bazen çok sıcak bazen çok serin
İ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTemmuzun 7-8 inden itibaren serin bir atak olabilir. Bu yaz eylül yazı gibi geçecek gibi bazen çok sıcak bazen çok serin
İ
Böyle uzun süreli ortalama ve aşağı senaryolar yakın tarihte olmazsa uzun vadede sağlam bir serinlik çıkarabilir. Devamıda varda henüz güncellenmedi
Şu görüntü çok güzel duruyor. Olumlu bir basınç değişikliğinde iner bu serinlik. Ama 2 gün içinde olmazsa gelmez büyük ihtimalle
Temmuz ayını +8,+12 anomali sıcaklıgında bir atak almadan kapatacagımızı sanmıyorum bu son hafta olabilir kuzey kesimlerde 40 dereceleri zorlayacağımızı bekliyorum.
Temmuz ayını +8,+12 anomali sıcaklıgında bir atak almadan kapatacagımızı sanmıyorum bu son hafta olabilir kuzey kesimlerde 40 dereceleri zorlayacağımızı bekliyorum.
Öyle bir şey olacağına dair bir belirti göremedim ama sen bilirsin
Keşke olsa bi 40 ları görsek, deniz havasını tam yaşasak
ben gördüm
Zaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
Olursa çıldırırlar biz boşuna mı sabrettik kışın bitmesi için diyecekler 😂
Zaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
Yok hocam 10-12 dereceler görülür gibi
Yok hocam 10-12 dereceler görülür gibi
Bakacağız.
Bakacağız.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tamam hocam takip edelim
cuhara şöyle bir potansiyeli var. Ecwmf vermiş zaten
cuhara şöyle bir potansiyeli var. Ecwmf vermiş zaten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gördüm bunu ama sanmam böyle bir şey olsun. Senaryolar yukarı yönlü ayın son haftası için genelde.
Gördüm bunu ama sanmam böyle bir şey olsun. Senaryolar yukarı yönlü ayın son haftası için genelde.