- Resmi Gönderi
wriscuttern kardeşim öncelikle olgunluk yaşla pek alakalı değil aldığın aile terbiyesi ile olur. Sen de belli ki iyi bir aile terbiyesi ile yetişiyorsun. İnşallah hayatta istediğin herşey gerçekleşir. Hayırlı geceler❤️
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern kardeşim öncelikle olgunluk yaşla pek alakalı değil aldığın aile terbiyesi ile olur. Sen de belli ki iyi bir aile terbiyesi ile yetişiyorsun. İnşallah hayatta istediğin herşey gerçekleşir. Hayırlı geceler❤️
Cümleten hayırlı geceler❤️
Hayırlı Geceler HS Ailesi
Günaydın HS ailesi aşktan falan bahsetmişsiniz kaçırmışım keşke uyanık olsaydım da biraz olumsuz şeyler yazsaydım =D
Unuttum gitti zaten onu artık üzülmüyorum ![]()
Hayırlı sabahlar
Zonguldakli67 nin dediği gibi aile terbiyesi kadar arkadaş cevrende önemli benim bir sevgilim olsa benim yapacagim ilk iş onun mahallesi ne gidip soruşturmak bu kadar basit 🙂.
wriscuttern helal olsun kayinpederle valideye cahil bir baba olsa yada abisi olsa sen nasil biriyle konusuyorsun der kızına senide Allah korusun bi güzel hastanelik ederlerdi 😅 cahiller 😡
Siklemen ve Orkide .. Bilhassa Orkidelerin çiçekleri açtığında aylarca üzerinde kalır solmadan.
Siklemen mi sıklamen siklamen mi bir türlü öğrenemedim şu çiçeğin ismini 😂
Aile terbiyesi cidden aşırı önemli eskiden bir arkadaşım vardı anne babası her istediğini yaptığı için benden de aynısını bekliyordu ama en sonunda dayanamayıp bütün ilişkimi kestim geçen senenin sonlarında, çünkü ben biriyle arkadaş olsam ona gidip "Arda çok kötü birisi ondan uzak dur " diye yalan söylüyormuş. Neyse ben zaten bu çocuktan o gördüğüm şeyden sonra iyice soğumuştum o da Annesine emir vermesiydi resmen annesine bana yemek getir, su getir diye emir veriyordu. Cidden aile terbiyesi çok önemli
Günaydın hayırlı günler arkadaşlar
arkadaşlar yarın aşı olucam da karar veremedim biontech mi yaptırsam sinovac mı biontechin yan etkileri daha ağır demişler ayrıca kalp iltihaplanmasına da yol açabilirmiş ondan korkuyorum
arkadaşlar yarın aşı olucam da karar veremedim biontech mi yaptırsam sinovac mı biontechin yan etkileri daha ağır demişler ayrıca kalp iltihaplanmasına da yol açabilirmiş ondan korkuyorum
Bütün ailem Biontech oldu. Aralarında kalp, böbrek, şeker hastalığı olanlar vardı. Ancak hiçbirinde bir yan etki vs görülmedi.
Bütün ailem Biontech oldu. Aralarında kalp, böbrek, şeker hastalığı olanlar vardı. Ancak hiçbirinde bir yan etki vs görülmedi.
hocam peki şu kalp iltihaplanması olayına ne diyorsunuz ?
Annem babam eniştem sinovac oldu bende olursam sinovac olacağım
hocam peki şu kalp iltihaplanması olayına ne diyorsunuz ?
Abim o kalp iltihaplanması ihtimali 10000'de 1'miş
Koronada ise 1000'de 1