Acilen Twitter gündemlerine bakmalısınız bir tanesi çok komik :D :D
baktım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcilen Twitter gündemlerine bakmalısınız bir tanesi çok komik :D :D
baktım
baktım
Ülkede gündem olan şeye bak 😄😄😄
Yazdığımız seylere dikkat edelim
Murat kim
Ya benim canımı çok sıkan komplo teorileri var aşı olanlar hastalanacak felan diyorlar Allah'ım göstermesin
Ya benim canımı çok sıkan komplo teorileri var aşı olanlar hastalanacak felan diyorlar Allah'ım göstermesin
Aşı olan niye hasta olsun yav internette gördüğünüz her şeye inanmayın lütfen
Aşı olan niye hasta olsun yav internette gördüğünüz her şeye inanmayın lütfen
Olmayacak diye bir şey yok özellikle o Biontech den olursa bekliyorum o ne öyle ya aşıyı vurmadan önce daha enerjik olan adam olduktan sonra enerjisi düşüyor resmen
Ben olmadım
Olmayacak diye bir şey yok özellikle o Biontech den olursa bekliyorum o ne öyle ya aşıyı vurmadan önce daha enerjik olan adam olduktan sonra enerjisi düşüyor resmen
Ben olmadım
mRNA aşıları vücuttaki T hücrelerini uyardığı için otomatikman olarak vücut koronaya yakalandığını sanıyor ve o yüzden ağır hissetmene nefer oluyor
Ayriyeten 18 yaş altına aşı başlamadı ki ben olmadım yazmışsın da ![]()
2023 seçim sonuçları bence belli yeni parti kurup duruyorlar hep bütün partilerden oy kayıyor biraz biraz ama bu durum 1 partiye yarıyor
Parti adı asla vermem sadece parti derim
Bu arada şu 2024 seçimleri Mart’ın son haftası yapılmaz inşallah 1 hafta uzasa ben de seçime girecem bir daha 4 yıl bekleyemem
Siyaseti boş verin. Gelin de bir göz atın 🏃♂️
İyi Geceler HS Ailesi
Hayırlı geceler olsun
Girdim ufak bir operasyonla yaklaşık 110 mesaja beğeni attım😯😯🤠
Yıllık enflasyon 17.53 Haziran ayı 1.94 artmış 🤏👀