- Resmi Gönderi
Galiba çok serbest oldu site paylaşımlarda biraz daha özen gösterelim, rastgelen yazıları okumak hoş olmuyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGaliba çok serbest oldu site paylaşımlarda biraz daha özen gösterelim, rastgelen yazıları okumak hoş olmuyor.
Galiba çok serbest oldu site paylaşımlarda biraz daha özen gösterelim, rastgelen yazıları okumak hoş olmuyor.
Bence de.....
Selamlar herkese
Ula ne aşıymış beee salın gitsin takmayın kafaya 🤭
Bu arada hastaneden geliyorum hasta olduğum için bir tek Ordu'da mı bilmem ama 18 yaş altı için salgın var
Sabah mide bulantısı ile başladı sonra karın ağrısı aksam da 38.5 derece ateş ama sadece bir gün sürüyormuş dikkat edin kendinize
Bu arada hastaneden geliyorum hasta olduğum için bir tek Ordu'da mı bilmem ama 18 yaş altı için salgın var
Sabah mide bulantısı ile başladı sonra karın ağrısı aksam da 38.5 derece ateş ama sadece bir gün sürüyormuş dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun kardeşim
Şu sıralar sularda da bir kirlilik var gibi.Benim de Küçük kız kardeşim el ayak ağız hastalığına yakalandı her yerinde yaralar var sinek ısırığı gibi
Şu sıralar sularda da bir kirlilik var gibi.Benim de Küçük kız kardeşim el ayak ağız hastalığına yakalandı her yerinde yaralar var sinek ısırığı gibi
Geçmiş olsun Arda,Semih
Whisper sağolasın abi
Denize girenler de bu şikayetler daha çok. Dikkatli olalım!
Denize girenler de bu şikayetler daha çok. Dikkatli olalım!
Denize kaç milyon kişi girdi bu sene
Geçmiş olsun kardeşim
Sinan Sahutt Zonguldakli67 sağolun dilekleriniz için
Denize kaç milyon kişi girdi bu sene
Ne bilem ula ben zonguldakta şikayet çok denize girenlerde. Ben de girdim bende bişey yok😅