Sohbetimiz Bol Olsun

• Bu sistem böyle gelirse,Ondan sonra Saadet hanima çok iş düşecek. malum, çok soğuk olucak onun için Saadet in paylastigi, sıcak model paylaşımlarina ihtiyaç duyacagiz.

Sizin böyle düşünmeniz sebebi kimse paylaşım yapmazken benim yapmam.Ben sistemin daha başı görünürken paylaşım yapıyorum e haliyle sistem çok oynuyor. Ben yoruyorum, siz yakalıyorsunuz 😂😂

• Sizin böyle düşünmeniz sebebi kimse paylaşım yapmazken benim yapmam.Ben sistemin daha başı görünürken paylaşım yapıyorum e haliyle sistem çok oynuyor. Ben yoruyorum, siz yakalıyorsunuz 😂😂

Güzel bir bahane bulmuşsun tebrik ederim :)

• walkerz  Erkan3455  muratkls006  Trakya90s

mustafa178- hosgeldiniz..

Hayırlı akşamlar herkese

Dedim Mustafa’yı görünce Whisper hocam bana niye hoş geldin diyor sonradan çözdüm olayı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• O morların inebilmesi için azorun önündeki ve yanındaki parazit ablerin çekilip azorun iskandinavyaya kadar çıkabilmesi gerek.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

ben hazırım üstadlar bekliyorum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

totem yapaym dedim bakalım nasıl gelecek modeller

Duvarı sormayın hocam çatı yoktu o sıralar binada aile apratmanı buhar yaptı küf geçmiyor :/

• Resmi Gönderi

Hasan61 bir temizlik ile silmek gerek ..Mantolama yapılmayacaksa..Mantolama varsa da yoksa da isonem diye bir marka var biraz kullanımı zor ama çözüm üretir..Nem önleyici..Silin ve ondan alın temiz yüzeye sürün abim.

Bu konuların ise asıl ustası >>>WinteR<<< dır.Bir çözüm de o sunabilir

• Hasan61 bir temizlik ile silmek gerek ..Mantolama yapılmayacaksa..Mantolama varsa da yoksa da isonem diye bir marka var biraz kullanımı zor ama çözüm üretir..Nem önleyici..Silin ve ondan alın temiz yüzeye sürün abim.

Bu konuların ise asıl ustası >>>WinteR<<< dır.Bir çözüm de o sunabilir

hocam kaç kere yaptık geçmiyor ilaç aldık yine olmadı boya attık üstüne gne geçmedi tekrar küf aldı buhar çok yapıyor

annem sırf bu yüzden deliriyor sadece benim odamda var bu iş bende anlamadım :/

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Hasan61 (12 Aralık 2021 17:15).

• hocam kaç kere yaptık geçmiyor ilaç aldık yine olmadı boya attık üstüne gne geçmedi tekrar küf aldı buhar çok yapıyor

annem sırf bu yüzden deliriyor sadece benim odamda var bu iş bende anlamadım :/

Bir ara bizde de vardı tek bir köşede yandaki bina çatısını yenileyince düzeldi

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈