Hislerime güvenerek söylüyorum Eğer 22 23 sisteminde en az 10 cm kar almazsak beni 12 saat forumdan uzaklaştırın o kadar iddialı konuşuyorum
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Hislerime güvenerek söylüyorum Eğer 22 23 sisteminde en az 10 cm kar almazsak beni 12 saat forumdan uzaklaştırın o kadar iddialı konuşuyorum
Şimdiden hazırlıkları yap sen uzaklaşmak için
-
Eğer bu gece sıcak çıktı denk gelirse beni de bi uzaklaştırın bir hava alayım 😂
-
Sıcak çıktı gelirse uzaklaştırma
Afrika gelirse kalıcı ban
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Pasta emojisi geleli 1 saat olmadan rahat 100 emoji almıştır 😜😜😜
-
Saadet o kada sinerji yaptık sana bu saatten sonra sistem indirmezsen senin ayıbın
-
22 23 ocak için heyecanlıyım öncelikle bir ilk 7 güne sokalım daha da heyecanlanacağım
-
Saadet o kada sinerji yaptık sana bu saatten sonra sistem indirmezsen senin ayıbın
Normalde bu yazdığına şaşkınlık ifadesi atardım ama pasta emojisi dururken vazgeçtim 😆
-
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
-
Arkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
-
O değilde biraz konu dışı şuna da çok üzülüyorum doğduğum yer Edirne-Keşan neredeyse 3 yıldır gelen sistemlerde yağışsız geçiriyor
İnşallah bu sistemde trakya da bir şeyler koparır artık
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar profil fotoğrafınızı nasıl hareketli yapıyorsunuz?
Çok denedim olmadi uzantı desteklemedi piksel uymadı veya dosya boyutu
-
Aha yapabildim.
-
Saadet doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle birlikte nice güzel karlı yaşlara inşallah
Teşekkür ederim, İnşAllah hep beraber ☺️
-