- Resmi Gönderi
Sinan başkan kış tahmini nezaman geliyor?
Bu sene en son ben yazarım tahmini artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan başkan kış tahmini nezaman geliyor?
Bu sene en son ben yazarım tahmini artık
Arkadaşlar yavaş yavaş artık model paylaşım ve takip sıklığını artıralım. Hazır kış yaklasiyor .Müsait olan herkes elinden geldiğince güncellemelerde takipte olalım. Paylaşım yapmak isteyenler de Model Paylaşım konusundan paylaşım yapabilirler. Hem böylece Whisper dayının elini rahatlatmış oluruz. İyi forumlar.
Arkadaşlar yavaş yavaş artık model paylaşım ve takip sıklığını artıralım. Hazır kış yaklasiyor .Müsait olan herkes elinden geldiğince güncellemelerde takipte olalım. Paylaşım yapmak isteyenler de Model Paylaşım konusundan paylaşım yapabilirler. Hem böylece Whisper dayının elini rahatlatmış oluruz. İyi forumlar.
Vizelerden sonra buradayız 🫡
Bu sene o sene mi yoksa
Akşam GFS güncellemesine hepinizi bekleriz. Hasan61 hocamız paylaşımda bulunacak.
Akşam GFS güncellemesine hepinizi bekleriz. Hasan61 hocamız paylaşımda bulunacak.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu akşam beni maruz kılın arkadaşlar bir yere yemeğe davet edildim sohbet muhabet olur geç kalırım eğer müsait değilsem herhangi bir kardeşimiz paylaşabilir.
Bu akşam beni maruz kılın arkadaşlar bir yere yemeğe davet edildim sohbet muhabet olur geç kalırım eğer müsait değilsem herhangi bir kardeşimiz paylaşabilir.
Ne demek hocam rahatina bak. Bakar ederiz. Gerekirse ben müsaitsem paylaşırım🫡
Hayırlı geceler, havalar soğudu az ses edek 😁
Hayırlı geceler, havalar soğudu az ses edek 😁
Hayırlı geceler,,Kaybolma ceza kesecem bak
Hayırlı geceler,,Kaybolma ceza kesecem bak
Aman ceza yemeyelim abi, puyur
Uludağ Kayak Merkezi - Canlı Yayın Kameraları - Web Kameraları - İtalyan Pisti
Uludağ'da yogun kar var
https://www.uludaginfo.com/kameralar/ulud…r/italyan-pisti
Uludağ'da yogun kar var
Süper yağış var maşallah.
Bu sene o sene mi yoksa
Bizim için her sene , o sene, bu sene, şu sene.
İyi geceler 🌸
İyi geceler 🌸
İyi geceler olsun