Bende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Benimkinin işlemcisi bir tık daha iyi sadece.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Benimkinin işlemcisi bir tık daha iyi sadece.
iphone candır🤝
iphone candır🤝
Türkiyede mantıksız, performansına göre çok pahalı satılıyor.
tamam.
Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.
tamam.
Örneğin iphone 12 ye 27 bin lira veriyorsun 60 hz ekran sunuyor sana diğer özellikleride fiyatına göre zayıf kalıyor bütün iphoneler aynı Türkiyede iphone gereksiz pahalı.
Bana görede xiaomi çöp kendimde kullanıyorum telefon drop yiyor ve sistem yavaş işliyor iphone açık ara samsung,xiaomi ve diğer androidlere göre daha hızlı performans sunuyor ancak fiyatı dediğin gibi tartışılır.
Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine
Telefonun modeline göre hızı değişiyor model neydi xiaominin bakayım özelliklerine
Note 9 128
Note 9 128
Drop yemesi, kasması normal seninki çok güçlü bir telefon değil. Daha üst xiaomi modellerine bak kasma yaşamazsın benimki bal gibi alıyor çünkü özellikleri sağlam.
Drop yemesi, kasması normal seninki çok güçlü bir telefon değil. Daha üst xiaomi modellerine bak kasma yaşamazsın benimki bal gibi alıyor çünkü özellikleri sağlam.
Maç izledigim yedek telefon A7 de böyle bir sorun yok
valla hz mz anlamam iphone’un üstüne telefon ve kamera açısından performans veren telefon yok. aksini iddia eden iphone kullanmamıştır
Maç izledigim yedek telefon A7 de böyle bir sorun yok
O zaman yazılımsal sorun olabilir. Şüphem o yönde. Yoksa daha kötü telefon neden daha az kassın.
Telefon dediğin Huawei olacak 😅 ben hep Huawei serisi kullandım. Şimdi p20 var 5 seneyi geçti. Alırsam p40 alıcam
Telefon dediğin Huawei olacak 😅 ben hep Huawei serisi kullandım. Şimdi p20 var 5 seneyi geçti. Alırsam p40 alıcam
Bu yılda p20 he? Zor bela telefondur günümüz şartlarında tez zamanda değiştir.
dark and cold cumhurbaşkanı olsana sen her konuda bilgilisin maşaallah