- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler arkadaşlar 4 Martta tekrardan anjiyo olmak üzere sabah hastaneye yatış yapacağım. Bir sene sonra tekrardan Mart efsanesi oldum .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler arkadaşlar 4 Martta tekrardan anjiyo olmak üzere sabah hastaneye yatış yapacağım. Bir sene sonra tekrardan Mart efsanesi oldum .
Hayırlı geceler arkadaşlar 4 Martta tekrardan anjiyo olmak üzere sabah hastaneye yatış yapacağım. Bir sene sonra tekrardan Mart efsanesi oldum .
Şimdiden geçmiş olsun başkan ❤️
Hayırlı geceler,tez şifa inşaallah abim..Buda son olsun Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun abim
Sinan üç saat önce girmişsin siteye, gelmiş geçmiş olsun..
Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar herkese
Sinan üç saat önce girmişsin siteye, gelmiş geçmiş olsun..
Hayırlı akşamlar, hayırlı iftarlar herkese
Anjiyo sonrası eve de geçmiş Sinan, yazayım dedim ..
Çok geçmiş olsun
Hayırlı günler herkese
Hayırlı sahurlar, hayırlı Cumalar
Çok geçmiş olsun abi. Acil şifalar dilerim.
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırı akşamlar
Hayırlı geceler herkese..
Bu tamda izlenecek bir video, Türk tarihinin kısa bir fragmanı denilebilir ki savaş bizde çok.İslenen Kore de olan birliklerimizin yaşadıkları ve yaşattıkları.
Zaten yorumlara dikkat ederseniz bire bir anlatılanlar var,babadan,dededen,atadan aktarılanlar var.. Kaynaklarına bakınca da sağlam kaynaklardan alıntılar ile yapılmış bir video
Hayırlı akşamlar
İyi akşamlar