- Resmi Gönderi
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
Paylaşımlar yapıyorsan buraya da yaz adresini takip ederiz elden geldiği kadar..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
Paylaşımlar yapıyorsan buraya da yaz adresini takip ederiz elden geldiği kadar..
Tabi hocam bir ara yollarım. Bu aralar işlerden pek paylaşım yapamıyorum
İyi günler herkese..
Aydiner ne durumdasın paylaşım yapıyor musun ?
Aydiner ne durumdasın paylaşım yapıyor musun ?
Evet. Yapıyorum
Acaba haber kanallarimiz ne zaman El Nino yazı geliyor kavrulacagiz diye haber atacaklar
Basliyoruz 🤓
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Acaba haber kanallarimiz ne zaman El Nino yazı geliyor kavrulacagiz diye haber atacaklar
Basliyoruz 🤓
Atıldı bile. 2 gün önce babam telefonunda görüp bana sordu 😅
El Nino’yu kışın gelen sistemlere koyulan isimler gibi lanse etmişler. Önümüzdeki günlerde kış havasının sona erip sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkması olarak anlatılmış ve maalesef bilmeyen insanlarda buna inanıyor.
Hayırlı akşamlar herkese.
Hayırlı günler
Hayırlı günler
Hayırlı günler abim
Atıldı bile. 2 gün önce babam telefonunda görüp bana sordu 😅
El Nino’yu kışın gelen sistemlere koyulan isimler gibi lanse etmişler. Önümüzdeki günlerde kış havasının sona erip sıcaklıkların mevsim normalleri üzerine çıkması olarak anlatılmış ve maalesef bilmeyen insanlarda buna inanıyor.
kavrulcaz diyorlar 🫣🫣
Medya yine El Nino fenomeni yanlış lanse ediyor. Bu durumun dünyanın her bölgesini doğrudan etkilemez. Mesela ülkemizi dolaylı yoldan etkiler, direkt etkilenmemiz mümkün değil. Dünyanın bazı bölgelerinde kuraklık ve aşırı hava olaylarına sebebiyet verebilir. Tabi tam etkilerinin 2027 yılında yaşanması muhtelem çünkü zirve noktasını Ekim-Kasım 2026 civarlarında görmesi bekleniyor.
Kasaptan sucuk alıp evde bir yemişim Ammman Allahım böyle lezzetli sucuk yemedim. 21 yaşındayım hayatımda bu kadar lezzetli bir et yediğimi hatırlamıyorum
Kasaptan sucuk alıp evde bir yemişim Ammman Allahım böyle lezzetli sucuk yemedim. 21 yaşındayım hayatımda bu kadar lezzetli bir et yediğimi hatırlamıyorum
Afiyet olsun,adam özenle kendi basmış demekki sucukları.En iyi et ve benzeri ürünler kasaplardan,hata varsa mahalle kasabindan almak her zaman iyidir