Aydiner nao negatife geçerse afrika atağını yeriz ispanyaya ab iner nao negatifte
O yüzden kesin bir dil belirtmiyorum. Naoyu ben nötr görmüştüm azıcık ucundan inmiş😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAydiner nao negatife geçerse afrika atağını yeriz ispanyaya ab iner nao negatifte
O yüzden kesin bir dil belirtmiyorum. Naoyu ben nötr görmüştüm azıcık ucundan inmiş😂
Hayırlı geceler herkese
Bulgaristan'da çok şiddetli hava olayları yaşanıyor.
Bulgaristan'da çok şiddetli hava olayları yaşanıyor.
Yazın zaten oraları kopuyor. Azıcık ilerisi Türkiyeden içeri giremiyorlar kütleler.
Yazın zaten oraları kopuyor. Azıcık ilerisi Türkiyeden içeri giremiyorlar kütleler.
Karasal çünkü oralar. İstanbul, Kocaeli gibi kesimlerde böyle kütleler genelde nadiren oluşur.
Karasal çünkü oralar. İstanbul, Kocaeli gibi kesimlerde böyle kütleler genelde nadiren oluşur.
Üstün kütle arayışında değiliz zaten de, azıcık ilerisi Türkiyenin yazın kurak kalmasını anlayamadım. Hemen sınırımız bol yağış alıyor iki adım atsan trye ulaşacak yerlerde bile çıt Yok
Yani o kadar sınırda kalıyoruz ki 250-300 km batılasak istanbul yağış alacak her yaz
Görünmez duvar var sanki. Elbet bilimsel açıklaması vardır da bu kadar huysuz bir meseleye gelemiyorum ben.
Beklemek lazım 2-3 gün
Keşke oraj dönemi hiç bitmese. Böyle 2 gün ara verse bile canım sıkılıyor. 😂
İyi akşamlar cümleten. Aydiner önümüzdeki sürece dair paylaşımlar gelecek mi ?
Dolaylı yoldan anlattım aslında
İyi akşamlar