- Resmi Gönderi
Hocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam burda zaten yerde bi 5 cm var üzerine eklesek 15 falan olur o zaman
orda olsam bilirimde. gelen bulutun gucunu olcemiyorum. bulut kalinligina bakiyorum. lakin dikey hamleler var bir anda derinlesip yada incelebiliyor.
wriscuttern yarın bunun 5 6 saat halini alabiliriz arpegeye göre 🙂
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
DEK'ler kuzeyden güneye inene kadar eriyor resmen inanılmaz yani nerdeyse 2 saattir aralıklarla dek bandındayım asla yerler tutmadı o kadar haftalardır sistem takip ettik inşallah durum değişiyor moraller yerlerde
ortuyu alirsin sende birazdan
ortuyu alirsin sende birazdan
Allah büyük
Hocam Bayrampaşa çatılar 10 cm oldu
esenlerde şuan ayak değmemiş yerler ve arabaların üstü öyle
s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam
15 cm olucak o zaman ![]()
s.gazide Dokunulmamış alanlarda diz boyu kar var. Ana yollar buz tutmuş asfalt gözükmüyor. Muazzam
2022 marta doğru giidiyoruz şimdiden
Şöyle kar böyle kar dediler gram kar yok anadolu yakasında. Bizim derin dondurucuda daha fazla kar var
Hafif kestirmişim. Rüyamda kar görmüştüm uyandım ve dışarı baktık rüyamdakinden fazla var. Bilinçaltım yerde tutan karın nasıl olduğunu unutmuş 😂
Radara bir bakayım ne durumda
Şöyle kar böyle kar dediler gram kar yok anadolu yakasında. Bizim derin dondurucuda daha fazla kar var
Hocam dek işi tamamen şans. Ama il genelinde etkili olacaktır önümüzdeki süreçte, bu gece için oluşumların bu saatlerden itibaren daha etkili olması bekleniyor
Hiç umut olmayan çarşamba ve perşembeden bu görüntüler çıktıysa bakalım cuma ve haftasonu neler yaşanacak?
dekler daha organize olmadi bunlar onculer.